Eagle Beach, destinatia iubitorilor de sport

plaja eagle beatch arubaDeseori ne intrebam care este cel mai frumos loc in care ne putem petrece vacanta. Totusi, de putine ori gasim raspunsul si pe buna dreptate deoarece cel mai bun loc pentru vacanta este locul in care noi ne simtim bine, in care scapam de griji si de agitatia cotidianului, este locul in care ne regasim. Exista insa cateva locatii care se adapteaza tuturor gusturilor in principal datorita faptului ca peisajele ies din limitele normale, fiind cu totul si cu totul speciale.

Un astfel de loc este si Eagle Beach, o destinatie exotica, o plaja in care veti gasi relaxarea si bucuria pentru lucrurile marunte. Aici va veti bucura din camera de hotel sau chiar de pe sezlong de cele mai frumoase rasarituri de soare si de cele mai cutremuratoare apusuri. Aceasta plaja a mai fost supranumita si „Paradisul surferilor”, avand in fiecare zi valuri imense, numai bune pentru cei care iubesc senzatiile tari. Deasemenea, aici nu puteti practica doar surfing ci si alte sporturi si chiar scufundari daca va doriti sa va aventurati intr-o astfel de expeditie in care veti vedea imagini aparte.

Eagle Beach este una dintre cele mai mari plaje din insula Aruba, fiind o destinatie aleasa de foarte multi turisti datorita faptului ca aici se pot trai emotiile intense ale sporturilor acvatice. Exista si cateva locatii umbroase unde veti putea lua un picnic in familie dar si mai multe hoteluri si cabanute la care sa va cazati. Un obicei care se pastreaza an de an in Eagle Beach este cel al corturilor. In fiecare an, de Paste, mai multe familii vin si fac camping pe plaja, adica sarbatoresc Pastele in cort. In concluzie, Eagle Beach este plaja pe care nu aveti cum sa simtiti nici macar o influenta cat de mica a rutinii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.