Destinatia ideala pentru relaxare si purificare spirituala: localitatea Cheia!

Situata in judetul Prahova pe Valea Teleajenului intr-o mica depresiune, localitatea Cheia reprezinta pentru multi romani un loc unde te poti odihnii si uita de grijile cotidiene dar si un adevarat izvor de vindecare spirituala. Cei care doresc sa petreaca cateva clipe linistite unde sa aiba posibilitatea sa se bucure de frumusetea naturii  si sa respire aerul curat de munte, pot alege cu incredere ca destinatie de cazare localitatea Cheia.

Statiunea Cheia mai reprezinta si un punct de plecare catre drumetiile montane /trasee turistice dar si un loc numai bun pentru iubitorii pescuitului acestia putand practica acest sport pe malul lacului Maneciu. Datorita aerului puternic ozanat din zona si presiunii atmosferice scazuta, cei care sufera de astenie nervoasa, suprasolicitare fizica si intelectuala, hipertiroitism bening, rahitism, dereglari de crestere juvenila sau anemii secundare pot avea rezultate imbucuratoare ale afectiunilor. Pentru cei care doresc sa viziteze obiective istorie, in localitatea Cheia veti avea posibilitatea sa vedeti Manastirea Cheia, un adevarat lacas de cult foarte apreciat. In cadrul manastirii poti admira icoane imparatesti ce dateaza inca din secoulul XVIII dar si o multime de alte lucruri interesante. O alta Manastirea foarte apreciata este Manastirea Suzana – manastire de calugarite care ofera vizitatorilor o imagine spectaculoasa: in fata manastirii se unesc apele Teleajenului, Stancei si Iepurasului care alcatuiesc o cruce .

Ca si posibilitati de cazare Cheia puteti sta in hoteluri de 2 sau 3 stele unde tariful pentru o noapte de cazare poate incepe de la 90 lei/noapte dar si la pensiunile particulare de diferite clasificari unde tarifele pot fi mai ieftine sau la fel ( depinde de facilitatile oferite).In general oamenii din zona sunt foarte amabili si primitori si incearca sa multumeasca fiecare client care le trece pragul. Daca nu ati ajuns niciodata in zona aceasta a tarii, va recomand sa va planificati o vacanta de revigorare si de “reincarcare” a bateriilor in statiunea Cheia. Este o locatie deosebita ce va va oferii liniste, peisaje de vis dar si o multime de alte surprize placute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.