Care sunt cele mai frumoase destinatii turistice ale anului 2023?

Care sunt destinatiile pe care trebuie sa le vizitati in 2023? In cea mai mare parte, acestea sunt tari insorite, cu temperaturi excelente. Exista cate ceva pentru fiecare: destinatii atipice, peisaje de la malul marii, insule, dar si teritorii ceva mai reci, precum Norvegia si Laponia… Pe scurt, veti avea de unde alege, asa ca, daca nu stiti unde sa calatoriti anul acesta, va aflati in locul potrivit.

Insulele Feroe

Situate intre Norvegia si Groenlanda, Insulele Feroe sunt rar vizitate de turisti, asa ca asta e o veste buna! Stanci imense, abrupte si neregulate pe malul marii, sate pitoresti, tipic daneze… Aceste teritorii adapostesc peisaje superbe, locuri pe care rareori veti avea ocazia sa le descoperiti in alta parte… Si veti fi linistiti, asa ca nu este ideal pentru 2023?

Unde sa mergeti in 2023? In Croatia!

Croatia este una dintre cele mai importante destinatii de vacanta din lume, mai ales in 2023. Aceasta mica tara din Europa de Est este un taram al minunilor de toate felurile, cu frumusetile sale istorice si arhitecturale, ca sa nu mai vorbim de coastele si plajele sale.

Daca sunteti un fan al satelor pitoresti, va recomand zona Dubrovnik si Trogir. Cu peisajele care iti taie respiratia si orasele vechi, vei avea cu siguranta o vacanta minunata! In plus, temperaturile sunt placute si calduroase pe tot parcursul anului!

Insulele grecesti

Usor accesibile cu avionul, insulele grecesti vor fi mereu in trend! Mykonos, Rhodos, Santorini, aceste destinatii atrag datorita farmecului lor… Grecia poate fi vazuta in mai multe vizite, deoarece fiecare teritoriu este atat de diferit si unic… Santorini este ideala pentru o excursie romantica, dar daca sunteti in cautarea unei atmosfere festive si idilice, mergeti in Mykonos! In ceea ce priveste Rhodos, aceasta insula din Ciclade gazduieste unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, precum si un important patrimoniu cultural si istoric: mostenirea Dodecanezului…

Laponia, Finlanda

Aceasta regiune a Finlandei este una dintre cele mai magice destinatii din lume! Legenda spune ca in Laponia locuieste Mos Craciun… Cu o populatie rara, marginita de Suedia, Norvegia si Rusia, aceasta destinatie de vacanta ofera aer curat si amintiri de neuitat!

 

Sursa: https://www.voyageavecnous.fr/ou-partir-cette-annee/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.