Air Berlin a prezentat planurile pentru luna decembrie

Compania aeriana Air Berlin a anuntat care sunt principalel planurile pentru finalul anului 2012. Purtatorul de cuvant al operatorului aerian a precizat ca in luna decembrie, Air Berlin va rula zboruri ieftine in Europa si Dubai.

Air Berlin a semnat un parteneriat cu Etihad Airways

Conducerea Air Berlin a precizat ca a semnat un parteneriat de afaceri cu operatorul Etihad Airways pentru a rula zboruri in regim low cost catre Dubai. Reprezentantii operatorului german urmaresc cresterea profitului pentru luna decembrie si sunt de parere ca pasagerii europeni vor fi incantati de ofertele promotionale pentru zboruri catre Dubai. Potrivit datelor din ultimii 3 ani, majoritatea pachetelor turistice catre Dubai au fost achizitionate de persoane din Franta, Londra, Germania si Italia.

Harmut Mehdorn, seful executiv al Air Berlin, a declarat ca in luna decembrie se asteapta la incasari cu aproximativ 30% mai mari. Mehdorn a mai spus ca inceputul anului 2013 nu vine tocmai cu vesti bune pentru Air Berlin. Seful executiv al companiei aeriene a mentionat ca va incerca sa reduca cu 5% cheltuielile operationale pentru a putea rula in continuare zboruri ieftine. Harmut Mehdorn spera ca in noul an, operatorul aerian sa obtina profit. Compania aeriana germana nu a mai obtinut profit din anul 2007.

Air Berlin este o companie aeriana europeana care are baza centrala pe Aeroportul International din Berlin. Compania aeriana a fost infiintata in anul 1978 si desfasoara 142 de zboruri pe saptamana catre 163 de destinatii. Air Berlin face parte din Alianta OneWorld si a inregistrat in anul 2010 un venit de peste 3 milioane de euro.

Etihad Airways este o companie aeriana din Emiratele Arabe Unite cu sediul central in Abu Dhabi. Operatorul arab a fost infiintat in anul 2003 si opereaza 66 de zboruri pe saptamana catre 82 de destinatii internationale. In anul 2010, Etihad Airways a fost declaratara compania cu cel mai mare grad de dezvoltare din lume, in cadrul festivitatii World Travel Awards.

Sursa:
http://lastminutedeals.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.