Top 3 destinatii pentru a aprecia culorile toamnei

Toamna se apropie cu pasi repezi, un sentiment de nostalgie pune incetul cu incetul stapanire pe noi. Deja ne este dor de zilele calduroase de vara, de mangaierea razelor de soare. Cu toate acestea, unul din cele mai frumoase anotimpuri sta sa inceapa. Nu mai astepta, pleaca in descoperirea uneia din aceste destinatii de toamna.

Spania. Pentru multe tari din Europa sfarsitul lunii august este sinonim cu culesul viilor. Spania, o tara care se afla in topul producatorilor de vin europeni nu face exceptie de la regula. Numeroase rute ale vinului sunt disponibile pentru a aprecia mai bine traditiile vinicole ale fiecarei regiuni in parte. Insa toamna Spania nu inseamna doar culesul viilor. Sezonul ploios face din padurile din Spania un veritabil festival al ciupercilor.

Portugalia. Bine ai venit in Portugalia, tara plajelor, a falezelor si a peisajelor de vis. Extrem de populara in randul turistilor datorita numarului mare de zile insorite pe an si statiunilor balneare, Portugalia nu se limiteaza la plaje si la soare. Tara de o mare bogatie culturala, Portugalia ofera o varietate mare de peisaje, unele mai frumoase decat altele. Cu constructiile sale, unele datand din anul 1500, turisitii pot profita din plin de aceasta acalmie turistica. Orase precum Porto, Lisabona sau Sintra vor fi cu siguranta pe placul turistilor.

Italia. Italia este o destinatie privilegiata pentru toti cei in cautarea celei mai potrivite destinatii de toamna. Decorul diferitelor regiuni precum Toscana, Venetia, Sicilia, eliberate de aglomeratia specifica verii fac din acestea destinatiile perfecte pentru explorare. Plimba-te pe podurile din Florenta, exploreaza Napoli pentru arta sa minunata si gastronomia sa si profita de o cafea pe o terasa. In aceasta perioada temperaturile sunt deosebit de placute, ideale pentru o plimbare in natura. Trebuie sa vizitezi neaparat muntii Dolomiti, cei mai spectaculosi munti din Europa, inscrisi in patrimoniul Unesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.