De ce merita sa rezervati cu early-booking?

Asadar, de ce merita sa faceti rezervari mai devreme prin sistemul early booking? Mai jos gasiti cateva motive care merita luate in considerare, insa principalele avantaje sunt costurile mai mici si faptul ca va puteti alege vacanta pe care o doriti fara sa existe riscul sa nu mai gasiti locuri disponibile, asa cum se poate intampla mai tarziu.

Reduceri prin sistemul early booking

Rezervand cu cateva luni inainte vacanta dorita, puteti beneficia de reduceri importante pentru pachetele turistice, tot mai multe persoane apeland la acest sistem de achizitie a vacantelor. De asemenea, facand o rezervare din timp, aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama mult mai variata de pachete turistice.

Calatoriti mai ieftin

Nu numai ca beneficiati de o vacanta mai ieftina daca faceti rezervari din timp, dar de multe ori costul calatoriei este mult mai ieftin. Biletele de avion, feribot sau tren sunt de obicei mai ieftine, daca sunt achizitionate din timp. Dezavantajul este ca daca nu mai puteti pleca in ziua rezervata, riscati sa platiti diferenta de pret. De exemplu, o rezervare pe viaRomania cu early booking in Grecia incepe de la 40 de euro de persoana pentru 5 nopti de cazare!

Alegerea locului de cazare

Daca faceti o rezervare in ultimul timp, exista riscul ca multe locuri de cazare sa nu mai fie disponibile. Prin sistemul early booking puteti alege la preturi avantajoase locul de cazare la hotelul sau pensiunea dorita si buteti beneficia de unele facilitati in plus, care este posibil sa nu fie disponibile in cazul unei rezervari facuta mai tarziu. Aceste facilitati pot insemna accesul la anumite servicii, cum ar fi spre exemplu transportul de la aeroport la hotel sau chiar inchirierea unui autoturism.

Rezervati acum si platiti mai tarziu

Atunci cand achizitionati o vacanta prin sistemul early booking, in multe cazuri, se poate achita doar un avans, pretul integral putand fi platit mai tarziu sau chiar in apropierea datei de plecare. De asemenea, un avantaj este si faptul ca preturile raman blocate, astfel veti sti din timp cat veti plati pentru vacanta sau pentru anumite servicii.

Planificarea vacantei din timp

Rezervand o vacanta cu early booking, aveti timp sa va planificati concediul in cele mai mici amanunte. Stiind exact unde va veti caza si ce posibilitati aveti pentru a va putea simti bine, puteti sa va faceti din timp un program pe care sa il urmati, pentru a putea sa aveti o vacanta cat mai placuta.

Sistemul early booking este foarte dezvoltat in strainatate, in ultimii ani fiind tot mai mult folosit de catre agentiile de turism si la noi in tara, si asta pentru ca cererea pentru vacante achizitionate din timp a crescut de la an la an. Oamenii doresc servicii de calitate, iar acest sistem de rezervare ofera posibilitatea achizitionarii vacantelor si a facilitatilor de care are nevoie fiecare persoana in parte. Avand in vedere ca acest sistem este foarte bine pus la punct, oferind toate facilitatile de care e nevoie pentru o vacanta reusita, early booking este recomandat daca doriti sa aveti o vacanta asa cum visati, fara evenimente neplacute, care ar putea aparea in ultimul moment, asa cum se intampla atunci cand achizitionati o vacanta in graba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.