O vacanta non-conformista in Orient Bay

Cu totii stim faptul ca in vacanta trebuie sa ne simtim bine, nu trebuie sa fim stresati si trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce presupune concediul. Locatia trebuie sa fie una de nota 10, peisajele sa ne induca starea de liniste si de relaxare iar noi sa nu trebuiasca sa ne facem griji de nimic. Ei bine, un loc pentru toti cei care nu se supun regulilor, pentru non-confomisti, este Orient Beach. Hainele sunt doar un accesoriu de care puteti scapa oricand pentru ca toata lumea e la fel. Aici este defapt paradisul nudistilor, este locul in care nu exista prejudecati ci doar normalitate.

plaja orient bayDe-a lungul plajei sunt mai multe restaurant si baruri la fel de extravagante precum intregul loc. Aici normalitatea consta defapt in non-conformism, asadar daca vreti o vacanta in care sa faceti tot ceea ce va doriti, Orient Bay este locul in care trebuie sa ajungeti. Totusi, nu este cunoscuta numai pentru acest aspect al nud-urilor ci si pentru faptul ca aici veti gasi ape perfecte pentru sporturile preferate, echipamentul care poate fi inchiriat fiind unul de o foarte buna calitate.

Daca ajungeti in Orient Bay trebuie neaparat sa va bucurati de peisajul care pare fi rupt din Rai. Privelistea de aici este una care iti taie respiratia, asadar fotografiile de vacanta vor fi unele care va vor aminti mereu de locul in care ati putut cu adevarat sa fiti asa cum v-ati dorit mereu. Orient Bay este asadar o plaja a contrastelor, este un loc extravagant, care ofera foarte multe facilitati. De exemplu, cazarea va fi una care cu siguranta va va multumi deoarece hotelurile de aici sunt unele care impun prin camerele moderne si personalul atent la toate detaliile pentru ca sederea dumneavoastra sa fie una fara cusur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.