Cum ajung in Anguilla

Daca visezi la o vacanta de vis, poata ca si locatia pe care vrei sa o alegi vei vrea sa fie una de care s-a auzit mai putin insa care sa aiba tot ce-i trebuie pentru reusita vacantei tale. O astfel de locatie o poate reprezenta foarte bine si Anguilla.

anguilla island harbourAnguilla are nici mai mult nici mai putin de 33 de plaje si este situata intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Peisajele de vis care o insotesc, fac o excursie pana acolo sa merite pe deplin. Nu conteaza ca e un concediu de lux, luna de miere sau doar excursie la propriu. Peisajele te vor surprinde, soarele si apa iti vor face categoric bine.

Totusi, mai important pentru inceput e cum ajungi acolo. In principal, nu sunt prea multe obtiuni insa faptul ca poti pleca din Romania si poti sa ajungi in Anguilla fara sa schimbi 2-3 mijloace de transport de exemplu este totusi un punct in plus de adaugat la lista de locatii in care ar trebui sa mergi.

Ce mai simplu mijloc de ajunge acolo este bineinteles zborul cu un avion. Asa e, in ultima vreme avioanele s-au dovedit a fi cam cea mai eficienta metoda de a ajunge aproape in orice colt al lumii. Aceasta se datoreaza in primul rand timpului foarte scurt de a ajunge dintr-un loc in altul, urmat apoi de multe alte avantaje cum ar fi folosirea unui singur mijloc de transport pentru distantele uriase, siguranta, etc.

Revenind, in Anguilla se poate ajunge asa cum am spus cu avionul. Din Romania sunt numai doua puncte de plecare insa acestea doua sunt suficiente, avand in vedere ca tara noastra nu este chiar atat de intinsa ca suprafata. Se poate peca fie de la Bucuresti fie din Cluj.

Din Bucuresti plecarea se efectueaza de pe aeroportul Otopeni cu un avion al companiei Tarom. Zborul are o singura escala, la Londra si dureaza in total, 34 de ore. Daca doriti insa o plecare din Cluj Napoca, zborul va dura ceva mai mult, mai exact 54 h si 30 m. Zborul are deasemenea doua escale, in Madrid si in San Juan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.