Statiunea Bran : destinatie de vacanta perfecta atat iarna cat si vara !

Daca unii dintre noi mergem la munte doar in sezonul rece, si asta pentru a practica sporturile de iarna preferate, multi dintre romani aleg sa-si petreaca concediile sau macar weekendurile la munte si in sezonul cald. Este adevarat ca aerul curat de munte si padurile inverzite parca te revigoreaza si te fac sa uiti de toate problemele, macar pentru cateva momente. Cei mai multi dintre cei care aleg muntele in sezonul cald merg pentru a admira privelistea dar si pentru a face miscare, in acesta perioada organizandu-se o multime de trasee sua drumetii montane prin locuri exceptionale, pe care, doar pe acesta cale le puteti vedea.

cazare in branIn statiunea Bran, de exemplu, deja s-au rezervat cateva locuri de cazare pentru weekendul ce urmeaza dar si pentru lunile iunie sau iulie. Aici te poti bucura de natura, de liniste si poti vizita si faimosul Castel Bran care este cu adevarat deosebit. De fapt putem spune ca este atractia principal a statiunii, foarte multi strainii vizitand localitatea in special pentru castel. Tarifele de cazare Bran nu mai sunt deloc asemanatoare cu cele din iarna, acestea fiind mult mai avantajoase si rezonabile. L ao pensiunie de 3 margarete puteti innopta pentru tariful de doar 60 lei/noapte/camera. Suna bine nu?!

Daca iarna te poti bucura de conditii excelente pe partiile din Bran si iti poti practica sportul de iarna perferat, vara este ideala pentru odihna, relaxare si revigorare. Atat cei tinerii cat si cei trecuti de prima tinerete aleg sa-si petreaca concediile in statiune datorita frumusetii acesteia dar si preturilor de cazare foarte bune.

Oricand vrei sa petreci cateva zile in Bran, rezerva-ti din timp locul si astfel poti beneficia de reduceri substantiale sau de discount-uri de pana la 30% acordate exclusive pentru rezervarile timpurii. Urmareste ofertele promotionale de pe site-urile de turism si alege-ti unitatea de cazare perfecta pentru tine si familia ta sau de ce nu pentru gasca de prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.