Virgin Australia inaugureaza zborul direct pe ruta Sydney – Darwin

virgin atlanticCompania aeriana Virgin Australia inaugureaza primul zbor comercial direct cu destinatia Darwin. Serviciul de transport aerian pe ruta Sidney – Darwin va fi operat cu aeronave Boeing 737-800, avion supranumit si Mindil Beach, dupa denumirea plajei langa care se afla Aeroportul International din Sydney.

Avionul va decola din Sydney la 09.40, ora locala si va ajunge in Darwin la ora 01.35. Potrivit reprezentantiilor companiei aeriene, zborurile vor rula zilnic. Alegerea destinatiei Darwin, ca ruta directa cu orasul Sydeny a fost realizata in scop turistic, datorita legaturii orasului Darwin cu destinatia de vacanta din Northern Territory.

Reprezentantii Virgin Australia sunt convinsi ca vor face fata numarului mare de rezervari de bilete de avion, incepand cu luna mai. Personalul de bord pentru zborurile Sydney – Darwin a fost ales special pentru a oferi clientilor servicii excelente.

Operatorul aerian va rula un numar de 56 de zboruri saptamanale si planuieste sa lanseze o noua clasa business in anul 2013. Compania aeriana Slik Air, subsidiara Virgin Australia, a demarat lansarea de zboruri directe pe ruta Darwin – Singapore, care vor rula de 4 ori pe saptamana. Cele doua companii aeriene ofera posibilitatea turistilor din Asia, Singapore si Europa sa viziteze complexul turistic Northern Territory, avand conexiuni diverse de a calatori de aici, spre Sydney, Brisbane, Melbourne sau Perth.

Virgin Australia colaboreaza cu agentia Tourism NT pentru promovarea noilor servicii si in curand planuiesc lansarea unei campanii de marketing integrate in Sydney, ce va cuprinde printuri publicitare digitale si outdoor. Doamna McArthur, reprezenttant Virgin Australia, a declarat ca promovarea serviciilor de zbor va fi desfasurata si in alte orase precum Melbourne sau Brisbane.

Vezi si:  Montserrat, un loc inedit pentru vacanta

Virgin Australia este a doua companie aeriana ca marime din Australia, ce ruleaza 91 de zboruri catre 50 de destinatii nationale si internationale.

Sursa de inf.: www.e-Bileteavion.org si www.VirginAustralia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.