Care sunt cele mai vizitate orase din lume in 2017?

La fel ca in fiecare an, de 9 ani, Mastercard realizeaza un clasament al celor mai vizitate orase din lume. Bangkok si Paris se afla in fruntea clasamentului.

Bangkok – 20,2 milioane de vizitatori

Bangkok se afla in fruntea clasamentului a celor mai vizitate orase din lume in 2017. Chiar daca Bangkok are si o reputatie proasta in sensul ca este cunoscut pentru traficul de droguri si prostitutie, este un oras ce are o multime de oferit. Cartierele de afaceri sunt extrem de populare in randul turistilor.

Londra, 20 de milioane de vizitatori

Londra ocupa locul doi in clasamentul celor mai vizitate orase din lume. Dat fiind traficul de pe Heathrow, nu este de mirare. Londra este un oras modern si simpatic, oamenii au un accent placut, amuzant pentru unii, turistii se pot plimba in voie…ce poti cere mai mult?

Paris – 16,1 milioane de vizitatori

Paris, orasul magic, Paris, orasul indragostitilor…Paris, orasul celor mai frumoase monumente, al ciocolatei si al sampaniei…nu e de mirare ca Paris este considerat unul din cele mai frumoase orase si este vizitat de atat de multi turisti.

Dubai – 16 milioane de vizitatori

Destul de multe persoane au vizitat in 2017 orasul Dubai. Printre acestia se numara oameni care au de aparat enorme interese economice sau oameni care pur si simplu vor sa se distreze si sa se relaxeze.

Singapore – 13,45 milioane de vizitatori

Da, 13, 45 de milioane de vizitatori au vizitat anul acesta orasul Singapore.

Tokyo – 12, 5 milioane de vizitatori

Se pare ca printre cei 12,5 milioane de vizitatori care au ajuns anul acesta in Singapore se numara si Bill Murray si Scarlett Johanson.

New York – 12, 4 milioane de vizitatori

Gotham orasul care nu doarme niciodata si multe altele, New York este un oras ce are o multime de lucruri oferit turistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.