Tap Portugal inaugureaza o cursa de pe Aeroportul Otopeni

Conducerea companiei aeriene Tap Portugal a anuntat ca incepand cu data de 1 iulie va inaugura un zbor aerian pe ruta Bucuresti – Lisabona. Conducerea Tap Portugal a prezentat in cadrul conferintei organizate cu ajutorul CNAB prima cursa directa dintre Bucuresti si capitala Portugaliei. Cursa catre Lisabona va decola de pe Aeroportul Otopeni si va ateriza in Lisabona.

Oficialii Tap Portugal au declarat ca zborurile vor rula cu o frecventa de 3 ori pe saptamana si vor fi desfasurate cu aeronave Airbus A319. Avioanele model A319 au o configuratie in doua clase, business si economy, cu un numar de 128 de locuri fiecare. Tarifele biletelor de avion Bucuresti-Lisabona si retur vor fi de 250 de euro cu toate taxele incluse. Reprezentantii companiei portugheze spera ca gradul de ocupare sa depaseasca 70% in aceasta vara, mai ales ca estimarile arata ca turistii romani apreciaza destinatiile de vacanta din Portugalia.

Tap Portugal este compania aeriana nationala a Portugaliei, cu baza centrala pe Aeroportul Portela din Lisabona. In anul 2010, Aeroportul din Portugalia a fost clasat in top 10 al celor mai primitoare aeroporturi din lume. Autoritatile aeroportului Portela organizeaza adeseori expozitii in salile de asteptare, precum recentele colectii de desene animate provenite din toata lumea. Portela este localizat la aproximativ 7 kilometri de centrul Lisabonei si reprezinta baza aeriana cu cea mai mare flota de avioane Boeing 747. In anul 2010, Aeroportul Portela a inregistrat un flux de pasageri de peste 14 milioane si aproximativ 94.000 de tone de bagaje.

Infiintata in anul 1945, compania aeriana Tap Portugal este membra a Star Alliance din data de 14 martie 2005. In prezent, compania ruleaza 68 de zboruri aeriene catre 65 de destinatii internationale. In anul 2010, Tap Portugal a inregistrat pierderi de 56 de milioane de euro.

Sursa: http://inchirieredemasini.biz/ – http://www.airbus.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.