Centru de sanatate deschis nou pe litoral in Eforie Nord!

hotel dunarea eforie nordSe pare ca litoralul romanesc a mai pregatit o surpriza placuta, spunem noi, turistilor care vor alege sa-si petreaca vacantele aici, in special celor care opteaza pentru statiunea estivala Eforie Nord. Din data de 25 aprilie 2013, Mirage Med Spa isi deschide portile oaspetilor sai si va promite o experienta senzationala care, spun ei, va va convinge sa reveniti. Fie ca va doriti sa tratati anumite afectiu, sa scadeti in greutate, sa va refaceti tonusul sau pur si simplu doriti sa va rasfatati, Mirage Med Spa Eforie Nord va va ajuta sa va atingeti obiectivele intr-un mediu modern si placut in care vor avea grija de dumneavoastra o echipa de specialist foarte bine instruiti. In afara de servicii medicale, spa si de relaxare, Mirage Med Spa ofera si cazare Eforie Nord la tarife foarte avantajoase.

In cazul in care v-ati gandit sa va petreceti sarbatorile Pascale departe de casa, puteti alege oricand statiunea Eforie Nord. Aici veti gasii o multime de unitati de cazare care isi deschid usile in aceasta perioada si care practica tarife foarte buna. Si la Mirage MedSpa Hotel Eforie Nord exista oferta de Paste 2013. Cea mai buna ofera a lor o puteti achizitiona prin cadrul unei agentii de turism si costa doar 275 lei de persoana. Pachetul include 5 nopti de cazare cu mic dejun si taxa hoteliere inclus si ca bonus acces gratuit la piscina, ascade cervicale, jacuzzi, sauna finlandeza, baie de aburi, fantana de gheata, fitness dar si o reducere de 20% la terapiile Mirage MedSpa.

Fie ca alegeti sa veniti in perioada de Paste sau abea la vara, complexul vas ta la dispozitie oricand, chiar si in afara sezonului estival. Acesta si-a ocupat deja majoritatea spatiilor de cazare , o multime de turistii romanii sau strainii fiind interesati de serviciile lor. Se pare ca vor avea success si ne bucuram ca avem un astfel de loc pe litoralul romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.