Cu celuloza Steico, alegi întotdeauna bine!

O casă bine izolată îmbunătățește considerabil confortul casei tale și stilul tău de viața, implicit. Și pentru că iarna se apropie, izolația potrivită a casei îți asigură un climat plăcut în încăperile casei. Materialele izolatoare îți protejează casa și păstrează atât de valoroasa căldură în interiorul acesteia pe timpul iernii, iar pe timpul verii, în zilele caniculare, îți asigură răcoarea mult căutată.

O casă bine izolată e o casă în care temperatura pereților crește automat, iar acest efect este observat în scurt timp.

Calitatea germană nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă ești la curent cu noile trenduri în materie de produse ecologice de construcție, cu siguranță ai făcut cunoștință cu produsele STEICO, renumita companie din Munchen.

Dacă însă ai nevoie de date suplimentare, le găsești în cele ce urmează.

Grupul Steico:

 • se numără printre liderii pieței europene pentru producția și vânzarea de materiale izolante ecologice
 • oferă clienților săi produse ecologice de construcție din materii prime regenerabile
 • dezvoltă, produce și comercializează produse ecologice de construcție din materii prime regenerabile
 • este binecunoscutul furnizor al unui sistem integrat de izolare și construcție, cu o gamă largă de produse din materiale de izolație.
 • vede sustenabilitatea ca o interacțiune între cele trei domenii ale ecologiei, economiei și problemelor sociale.

Produsele Steico:

 • sunt utilizate în construcții noi și la renovarea acoperișurilor, pereților, tavanelor, podelelor și fațadelor
 • permit construirea de clădiri sănătoase, rezistente la viitor, cu o calitate a vieții deosebit de înaltă și o atmosferă sănătoasă
 • oferă protecție fiabilă împotriva frigului, căldurii și a zgomotului și îmbunătățesc permanent eficiența energetică a clădirii
 • primesc în mod constant calificativul „foarte bun” în studii independente, cum ar fi cele efectuate de către editura ÖKO-Test
 • aceste produse au fost verificate de zeci de ani în mii de case din toată Europa.

Aşadar produsele Steico garantează siguranță şi calitate pentru multe generații.

Materialele termoizolante Steico nu emit substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu, fapt confirmat de certificatul emis de Institutul de Biologie a Construcțiilor din Rosenheim (IBR). În plus, sistemul de construcții STEICO deține certificatul Institutului de Construcții Pasive din Darmstadt.

Din categoria materialelor termoizolante, îți oferim detalii legate de celuloza Steico, un produs distins cu certificatul NaturePlus Eco-Label,  care ajută mediul, fiind obţinut din descompunerea hârtiei reciclate.

Calitățile celulozei merită să fie menționate:

 • proprietăți fizice excelente, protecție termică pe timp de vară și iarnă
 • proprietăți excelente de izolare acustică
 • reglează în mod activ transferul de umiditate
 • protejează structura clădirii împotriva deteriorării
 • menține un microclimat sănătos în interior

Ce se poate izola cu celuloză?

Mansardele:

Acestea sunt cele mai expuse zone atât la frigul iernii cat si la căldura verii,  precum și la zgomote ( sunetul ploii, de exemplu).

Structura de lemn este destul de subțire și nu permite montarea unei izolații groase. De aceea, mansardele trebuie izolate cu materiale de înaltă calitate, care să compenseze problema grosimii.

La mansarde, celuloza câștigă de departe lupta cu factorii de mediu deoarece:

 1.  izolează excepțional atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară,
 2. împiedică supraîncălzirea acestei părți a casei
 3. atenuează zgomotul ploii în special pe invelitorile din tablă
 4. la mansardele noi, neamenajate, se montează înspre cameră o membrană inteligentă cu rol de reglare a umidității, apoi se execută pomparea sub presiune a celulozei, cu o densitate de 45-50kg/m3
 5. la mansardele deja locuite, unde s-a montat anterior o izolație din vată minerală care s-a dovedit ineficientă, se poate pompa celuloză între căpriori, îmbunătățind astfel confortul casei și reducând costurile de întreținere.

Podurile:

Până la 35% din căldura unei case pe parter se pierde prin tavan (deoarece căldura are tendința de a se ridica). deci este important ca aceasta să fie izolată corect.

Pomparea celulozei asigură o izolare completă. 20 cm de celuloză la tavan asigură confort termic atât iarna, cât și vara, se îmbunătățește astfel semnificativ izolarea fonică.

La casele cu tavane din grinzi de lemn, celuloza se pompeaza între grinzi, iar ulterior peste acestea se montează scândură sau OSB pentru a se putea folosi podul casei.

La casele vechi, cu tavane din grinzi acoperite cu scândură, nu este necesară ridicarea scândurilor, deoarece celuloza poate fi pompată sub presiune și pe sub scânduri

Deoarece izolațiile injectate cu aer STEICO pot fi realizate exclusiv de către instalatori instruiți și certificați de STEICO, îți recomandăm să apelezi la profesioniștii firmei Case Calduroase.

Pentru detalii suplimentare, găsești aici toate beneficiile izolatiei cu celuloză, precum și alte date tehnice. Poți  beneficia de manopera de pompare gratis pentru suprafețe de minim 130 mp,  precum și de reduceri de preț la manoperă pentru suprafețe mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.