Unde gasesc? Cel putin o data ai spus asta

De fiecare data cand iti doresti ceva prima intrebare pe care o ti-o pui sau o adresezi cuiva care ar putea sa te ajute este unde gasesc. Sigur ca poti sa iei la rand rezulatele pe care motorul de cautare al internetului ti le afiseaza, dar nu cumva ar fi bine sa primesti ceva mai mult decat atat?

Nu este relevant daca ai nevoie de un serviciu sau un produs, important este sa afli unde poti gasi, cum poti intra in posesia acelui produs ori serviciu, cat te costa, cand il primesti, cu alte cuvinte toate detaliile prin care iti poti satisface dorinta, sau necesitatea unei rezolvari rapide pentru diferite situatii cu care te poti confrunta zilnic.

Pe langa calea pe care vunde gasescei alege sa o urmezi, exista si o doza, zic eu, importanta in ceea ce priveste informatia primara pe care o primesti. Mai precis este vorba despre cum poti afla ce atitudine este potrivita pentru o anumita achizitie, prin prisma faptului ca si altii s-au confruntat cu aceasta cautare. Poti primi cateva pareri in avans care aduc cu ele acea informatie in plus pe care o gasesti mai greu daca ai intra direct pe calea care te-a pus in actiune dupa acel prim, unde gasesc.

Daca te gandesti putin ai sa constati ca cel putin o data ti-ai reconsiderat decizia dupa ce ai aflat cum ar fi mai bine sa procedezi, ce ar trebuie sa cumperi sau sa soliciti ca serviciu, catre cine sa apelezi pentru anumite prestatii, iar de toate acestea nu ai fi beneficiat daca ai fi transat imediat situatia dupa ce te-ai intrebat, unde gasesc.

Vezi si:  5 business-uri online pe care le poti incepe fara un buget foarte mare

Eu cred ca merita sa amani chiar si pentru cateva minute decizia cu scopul de a te informa mai bine pentru ca nu ai nimic de pierdut, ba mai mult vei acumula informatie si vei putea la randul tau sa o oferi celor care ajung fara exceptie in situatia de a intreba – unde gasesc. Este foarte posibil sa constati ca beneficiile primite in acest mod sunt net superioare decat in cazul unei decizii rapide fara a da curs minimei informari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.