Cauciucuri de vara fara compromisuri

De ce avem nevoie de schimbul de anvelope? Poate nu dam chiar asa mare importanta acestui lucru! Dar daca ne gandim logic si avem cateva puncte de repere va fii mult mai usor sa ne dam seama cat de important este sa trecem la cauciucuri de vara in timpul caniculei.
Probabil de importata anvelopelor de iarna sunteti deja informat, stiti ca sub 7 grade celsius utilizarea acestora este obligatorie! Dar oare stiti ca anvelopele de iarna sunt concepute special pentru terenul inzapezit, inghetat, poleios si pe timpul caniculei ele pot devenii chiar periculoase? Compozitia anvelopelor de iarna difera mult de compozitia cauciucurilor de vara. Pentru prima categorie sunt folosite aliaje speciale, cu uleiuri, care mentin elasticitatea cauciucului la temperaturi scazute, insa pe timp de canicula acestea inmoaie prea tare cauciucul, acesta uzandu-se extrem de repede, devenind astfel predispus la pene chiar fara sa observam.
De aceea este bine ca odata cu intrarea anotimpului calduros sa trecem la cauciucuri de vara. Ofertele sunt nemarginite si pentru aceasta categorie, dar pentru a fii in siguranta nu este de ajuns sa ne cumparam o anvelopa de calitate buna, trebuie sa o intretinem, verificandu-i permanent presiunea, nivelul de uzura, pentru a-i lungii viata. Daca urmariti cu atentie etichetarea anvelopelor, acolo veti gasii toate datele si informatiile necesare despre anvelopa, dar pentru durabilitatea ei, doar utilizatorul este raspunzator. Cauciucurile de vara ieftine sau resapate pot costa mai putin, in schimb siguranta si durabilitatea nu sunt asigurate cu ele. Alegeti din cauciucurile de vara de calitate buna din depozitul nostru online si circulati pe roti sigure toata perioada caniculara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.