Oferta de piese auto online pe internet

In Romania in ultimii ani au aparut tot mai multe magazine online, piata online dezvoltandu-se foarte mult in acesti ultimo ani. Magazinele online de piese auto au cunoscut si ele o crestere foarte rapida. Daca acum cativa ani pe internet gaseai maxim 10 magazine online in Romania, acum putem spune fara sa exageram ca sunt peste 300 de magazine online doar in Romania. Aceasta nisa din categoria auto s-a dezvoltat poate cel mai bine, impreuna cu vanzarea masinilor second-hand online.

Odata cu cresterea numarului de magazine de piese auto online a crescut mult si concurenta. Sunt si multe parti rele in aceasta piata, printre care dupa parearea mea cel mai important este vanzarea de piese auto contrafacute, in cutii care imita piesele auto originale. Nu ar fi nici o problema daca ar fi scoase la vanzare si aceste piese, dar ar trebui sa se specifice undeva faptul ca nu sunt originale, iar pretul ar trebui sa fie mult mai mic decat pretul pieselor auto originale.

Unii intreprinzatori dorind sa se imbogateasca peste noapte nu specifica faptul ca unele piese comenrializate de ei sunt imitatii si nu sunt originale, iar astfel le vand la pretul practicat pentru piesele auto originale. Cu siguranta acest tip de frauda va duce intr-un timp scurt sau mai lung la peirderea numarului de client, deci al vanzarilor.

Un magazin online de piese auto trebuie sa ofere clientilor sai piese auto de calitate la preturi acceptabile, astfel incat sa-I faca pe acestia sa revina la ei in viitor. Un exemplu bun care-mi vine acum in minte este magazinul online de piese auto AutoDepot.ro . Am fost placut surprins sa primesc de la ei produse de calitate la preturi foarte bune, iar timpul de livrare a fost foarte scurt. Mia mult decat atat, atunci cand am avut probleme cu anumite piese comandate de la e ice nu s-au potrivit pe modelele de masina pentru care au fost comandate le-am returnat si mi-au fost trimise alte piese auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.