Promovare online ieftina si rapida? Acum ai solutia

Dupa o perioada de timp in care directoarele de link-uri au fost principalele metode de promovare pentru site-uri, afaceri si chiar produse,  o data cu modificarile aduse de motoarele de cautare, promovarea prin articole, advertoriale si comunicate de presa tinde sa capete o importanta din ce in ce mai mare.

Te-ai intrebat vreodata cat de greu este sa-ti promovezi afacerea prin articole online? Ei bine, nu este greu de loc. Binenteles, ai mai mult de muncit de cat in cazul publicarii in directoare de link-uri, deoarece trebuie sa creezi un articol (original) care sa fie acceptat si de site-ul cu articole online .

De ce este necesat sa creezi un articol original? Simplu: google indexeaza articolul tau publicat pe 10 site-uri (de exemplu). Daca articolul este acelasi pe toate cele 10 site-uri, Google o sa acorde importanta doar unui din articole sau comunicate de presa, iar restul le va considera dubluri si le va acorda o importanta mai mica, adica nu va trece din trustul directorului de articole catre site-ul dumneavoastra.

Pentru scrierea de articole originale se poate apela la firme specializate sau se pot gasi persoane interesate, care va pot ajuta la creearea de articole originale in orice domeniu. Tot ce trebuie sa faceti este sa le oferiti cateva informatii despre directia in care trebuie sa mearga articolul si cateva puncte pe care trebuie sa le atinga.

Despre optimizareweb.net

Site-ul optimizareweb.net s-a nascut in 2011 si incearca sa ajute clientii in promovarea produselor si serviciilor proprii. Publicare de articole online se face gratuit. Va asteptam sa publicati comunicate media si articole.

Vezi si:  Sfaturi SEO pentru noul tau site

Bogdan,

E-mail: office@optimizareweb.net

Site: www.optimizareweb.net

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.