Copiidevis.ro un magazin online pentru cei mici.

Copiidevis.ro este un magazin online pentru copii și părinți, unde găsiți tot ce aveți nevoie pentru a transforma copilăria micuțului dumneavoastră într-o experiență de neegalat.

Punand accent in special pe siguranta copilului, Copiidevis.ro comercializeaza cele mai calitative produse, asigurandu-se ca nu contin elemente, de la materialele din care sunt confectionate pana la functionalitatea perfecta a produselor, ce pot dauna copilului dumneavoastra. Copiidevis.ro este mai mult decât un magazin, este un partener de nădejde în creșterea și educația copilului dumneavoastră! Cu un staff profesionist si foarte bine informat, magazinul Copiidevis.ro ofera clientilor ajutor telefonic in alegerea produsul perfect pentru varsta copilului si nevoile clientilor sai. Tot odata Copiidevis.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai un blog ce ofera informatii despre alegerea celei mai bune biciclete pentru copii sau ce jucarii sunt recomandate pentru categoria de varsta a copilului.

Mai mult pentru a usura cheltuielile ce apar in perioada sarbatorilr de iarna Copiidevis.ro pune la dispozitia clientilor sai inca de pe acum a saniilor si articolelor specifice iernii.

Vizitați acest tărâm minunat și oferiți o copilărie de vis prichindelului dumneavoastră!

 

De ce Copiidevis.ro?

-Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte și sunt conform standardelor Uniunii Europene.

-Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție oferită de producător.

-Modalități de plată ușoare și sigure

-Numerar către comisionarul care efectuează livrarea

-Plata online cu card soluția MobilPay este probabil cea mai sigură și eficientă de pe piață în acest moment.

-Livrarea produselor se face rapid și sigur în maxim 48 ore (pentru clienții aflați în zonele urbane).

-Returnare promptă în maxim 48 ore de la primirea înștiințării.

-Nu folosim taxe și alte costuri ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.