Cauta consumabile care sunt compatibile cu imprimanta ta

Daca folosesti o imprimanta sau o multifunctionala, fie acasa, fie la birou, este posibil ca datorita utilizarii indelungate sa stii foarte multe lucruri despre aceste dispozitive, precum si despre consumabilele pe care le utilizeaza. Astfel, ai observat sumele mari la care se pot ridica aceste  cheltuieli, in special daca folosesti la un tiraj mare o astfel de imprimanta (s-ar putea sa inlocuiesti tonerul in fiecare luna sau poate chiar de doua ori pe luna). La fel ca tine insa exista numeroase persoane care cauta sa micsoreze aceste costuri, pastrand totusi o functionare corecta, de incredere.  Asadar, din moment ce nu foarte multe detalii depind de modul in care putem noi sa folosim aceste echipamente, ne vom indrepta atentia catre tipurile de consumabile  disponibile pe piata de specialitate. Ne vom concentra in special asupra punctelor de diferentiere ca si calitatea sau valoarea, precum si  asupra importantei unui furnizor de incredere. Vezi aici consumabile imprimanta ce pot sa dea un imbold atat bugetului tau, cat si sa iti simplifice procesul de achizitie.

Pe piata poti gasi o gama variata de tonere si cartuse de imprimanta, de tip compatibil. Acestea, cunoscute ca si cartuse de producator sunt realizate de catre un alt fabricant (decat cel original care a creat imprimanta). Este oarecum acelasi lucru cu a cumpara un alt tip de medicament decat cel prescris, cu aceeasi compozitie, insa realizat de un alt producator si poate la un pret chiar mai bun. Cand vorbim de consumabilele de imprimanta, cu siguranta ne dam seama ca standardele trebuie pastrate; mai mult ele trebuie sa fie pe deplin compatibile cu echipamentul detinut si sa poata face tot ceea ce scrie pe eticheta. Uneori, poti sa economisesti pana la 60% decat ai fi cheltuit in mod normal, daca ai fi cumparat produse originale. Iar pe termen lung, aceste economii se pot cumula, nemaifiind de ignorat.

Calitatea si valoarea

Unii cred ca a folosi un alt tip de consumabile de imprimanta decat cele asigurate de producatorul de drept ar putea sa duca la pierderea garantiei – acest lucru nu este insa adevarat. datorita legilor in vigoare. O multime de companii produc cartuse si tonere la calitate foarte buna, avantajoase din punct de vedere al pretului. Ele pot sa fie folosite fara nicio problema.

Furnizorul

Alege un furnizor de incredere – decat sa alegi produse a caror calitate sa fie indoielnica, din surse nesigure, e mai bine sa te indrepti catre magazinele sau distribuitorii cu renume, fie din online fie din offline. Poti sa iei in considerare atat parerile cumparatorilor, prin review-urile de pe site, precum si comentariile clientilor postate in diferite medii online. Insa cel mai adesea, cel mai bun mod de a testa un astfel de serviciu e prin plasarea unei comenzi, nu foarte mari. Vei observa astfel viteza de livrare, calitatea consultantei oferite, politica magazinului si vei testa efectiv respectivele produse intr-un mediu corect de lucru. Astfel, vei stii daca sau nu sa continui o astfel de colaborare.

Pentru a gasi atat cartuse, tonere cat si alte consumabile de imprimanta, descopera oferta actuala a magazinului online Mival !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.