Greseli frecvente in protejarea propriei locuinte

C1415627039-u totii facem greseli – lucrul acesta este o parte normala a vietii. Totusi cand vine vorba de securitatea caminului, a casei noastre, ar trebui  sa fim foarte atenti legat de erori ; altfel ele ar duce chiar la spargerea locuintei si furturi. Pentru a evita aceste situatii este foarte importanta  luarea in vedere a anumitor greseli ce ne poate ameninta siguranta noastra, a bunurilor si a familiilor noastre.

Gaseste la Ordis sisteme de alarme pentru locuinte, pentru a fi sigur ca incepi cu dreptul aceasta reevaluare.

  1. Instalarea unor lacate sau incuietori ieftine – de obicei, pretul este cel care determina calitatea acestora. Asadar, nu fiti zgarciti de la bun inceput
  2. Lasarea usilor neincuiate – fie ca e vorba de usa principala de acces sau cea din spate, acesta e foarte adesea modul preferat de a intra, pentru infractori
  3. Ascunderea unei chei afara – pentru hoti, asezarea cheii sub flori, pres sau covor e ceva evident.
  4. Depozitare unei scari in gradina sau curte, la vedere – cu ea, raufacatorii pot ajunge usor in pod sau la etaj.
  5. Postarile de pe social media in care  vorbiti de parasirea domiciliului, pentru mai multe zile
  6. Aruncarea cutiilor de la produsele electronice scumpe, chiar langa tomberonul de gunoi din fata casei. In special acum, in perioada Craciunului, o multime de laptopuri, televizoare, console de jocuri, tablete, sunt achizitionate. Daca ambalajele sunt lasate la vedere, hotii vor stii exact la ce sa se astepte.
  7. A uita sa pornesti sistemul de alarma, atunci cand il ai deja instalat. Fie ca iesi din casa dimineata, in timpul zilei, fie ca mergi la culcare, alarma trebuie activata in mod corect.

Daca pana acum nu ai tinut cont de aceste erori frecvente, acum e momentul perfect in care sa incepi – de asemenea, daca ai neglijat acest aspect, alege si o alarma pentru casa, potrivita, de la Ordis.ro. Acesta este unul dintre cele mai importante etape in a-ti proteja intelept locuinta, familia si bunurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.