Masuri de protectie cu grilaje metalice impotriva efractiei

Pentru protejarea incaperilor de la nivelul parterului unei cladiri, indiferent ca functiunea acesteia este rezidentiala, comerciala sau de alta orice natura, instalarea de grilaje este pasul cel mai sigur pentru a preveni efractia si alta daune. Grilajele functioneaza pe baza unui sistem tip rulou si se pot monta in dreptul ferestrelor, usilor si chiar al vitrinelor de mari dimensiuni. De asemenea, puteti alege o suprafata mare continua, sau mai multe sectiuni pentru a permite accesul local fara expunerea celorlalte goluri de usi sau ferestre.

Mecanismul de actionare este de cea mai buna calitate si permite utilizarea fara zgomot si fara vibratii, iar durabilitatea acestuia este foarte mare datorita compatibilitatii elementelor componente care garanteaza un grad aproape inexistent de uzura.

Pentru inchideri de tip grilaj nu exista dimensiuni standard. Materialele exista mereu in stocul producatorului si sunt asamblate la comanda pentru a garanta un grilaj tip rulou cu potrivire perfecta. Datorita acestui fapt este posibila si personalizarea, variantele fiind practic infinite. Suprafata grilajului se poate vopsi in orice culoare fara a plati costuri suplimentare, acesta fiind un serviciu inclus comezii.

Cu privire la tipurile de suprafete utilizate pentru realizarea grilajului exista mai multe posibilitati. Varianta cea mai populara este cea realizata din bare tubulare sau tevi din otel cu diametre mici articulate intre ele cu balamale pentru a permite infasurarea.

Un sortiment modern este reprezentat de sistemele de grilaje metalice cu lamele din tabla de otel cu perforatii de diferite dimensiuni, in functie de gradul de siguranta si de efectul estetic dorit. Maximum de siguranta este oferit de grilajele tip panou care nu permit vizibilitatea spre interior si sunt cele mai rezistente sisteme anti-efractie.

Protejarea unei proprietati prin instalarea grilajelor metalice nu numai ca reduce riscul daunelor in general, dar contribuie la sporirea valorii imobilului prin detinerea unor dotari superioare si prezenta protectiilor impotriva factorilor de risc. Actionarea este cat se poate de facila si la cerere poate fi chiar automatizata astfel incat sa beneficiati de confort maxim in utilizare prin activarea de la distanta sau prin programarea inchiderii, pentru o perioada lunga de timp, cu masuri minime de intretinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.