Alegeti o masa masaj pentru acasa

Pentru a va rasfata cu tratamente de lux, a beneficia de relaxare si de proprietatile terapeutice ale masajului puteti cumpara o masa masaj, astfel incat sa creati propriul centru de tratament chiar in incinta locuintei. Exista o multime de persoane specializate care realizeaza masaje la domiciliu, iar achizitionarea unei mese speciale va ajuta sa va bucurati din plin de momentele de relaxare. Numeroase studii au demostrat efectele benefice ale masajului asupra sanatatii, dar si imbunatatiri la nivel emotional, spiritual, fizic si mental.

Chiar daca nu aveti niciun fel de afectiuni s-a demonstrat ca masajul ajuta la optimizarea circulatiei, la odihna imbunatatita si somn linistit si chiar la o stare generala de bine si la un tonus de invidiat. Dupa o zi lunga la serviciu ce poate fi mai relaxant decat un masaj chiar la dumneavoastra acasa, scapand de disconfortul deplasarii la un centru specializat si de asteptarea prelungita in cazul decalarii programarilor. In plus, pana ajungeti acasa este posibil ca mare parte din efectul masajului sa dispara. Creand un mediu propice, dotat cu o masa de masaj, eliminati stresul si anulati efectele lui neplacute.

Daca beneficiati chiar dumneavoastra de echipamentul necesar realizarii masajelor veti scuti terapeutul de a cara o masa intre programari. In felul acesta persoana respectiva va fi mai putin obosita si se va concentra mai bine pe aplicarea tratamentului. Performanta unui maseur depinde de starea lui fizica si mentala, iar deplasarea cu echipament greu de manevrat le poate pune in pericol, scazand calitatea serviciilor lui. Pe langa faptul ca scutiti terapeutul de riscul unei intinderi musculare puteti obtine chiar reduceri substantiale pentru fiecare progamare la domiciliu.

Vezi si:  Atributele profesionale ale unui pat masaj de marca

Chiar si cele mai simple modele de mese de masaj sunt realizate din materiale solide si durabile, iar designul este gandit special pentru a oferi ergonomie in realizarea masajului, atat dumneavoastra cat si terapeutul avand o pozitie confortabila. In timp ce baza mesei este rezistenta, partea pe care stati asezati are o suprafata moale, dar ferma din spuma poliuretanica care ofera o distributie uniforma a presiunii pe intreaga suprafata a corpului. De asemenea, puteti alege un pat masaj cu accesorii suplimentare precum spatiu pentru sprijinit capul, brate sau diferite accesorii care usureaza munca maseurului si care contribuie la relaxarea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.