Noul Brabus de la Mercedes benz si alte investitii Mercedes

Cand spui Mercedes Benz te gandesti la masini de 500 de CP si de motoare V6, V8 dar daca aceste numere nu v-au impresionat inca aflati ca Mercedes lanseaza modelul Brabus care are 800 CP. Sunt putine masini care intrec aceasta performanta si ele sunt create asa doar de dragul artei si pentru a demonstra limitele unei masini insa aceasta este o decapotabila. Da, a-ti citit bine. O decapotabila cu 800 CP. Aceasta masina este o aroganta a celor de la Mercedes care arata ca ar fi capabili sa construiasca o masina care sa le depaseasca pe toate celelalte la limita de viteza. Acest lucru va fi posibil spun unii atunci cand Mercedes Benz va renunta la decapotabila si se va pune serios la lucru.

Modelul acesta primeste anual fonduri uriase de cercetare insa Mercedes nu da chiar ata de mult precum producatorii de top pentru ca ei cerceteaza si in domeniul dubelor in care au reusit sa treaca de impasul in care erau si sa elimine sintagma cu care erau toti cumparatorii pe buze de dezmembrez Mercedes vito. Pe langa ca se afla in topul celor mai performante masini de pe planeta cai de la Merceddes investesc masiv si in cercetare pentru a construe modele precum ceea ce am amintit-o mai sus. Mercedes vito a fost relansata cu success de ceva vreme si are un success uria fata de modelele anterioare.

Poate de aceea Mercedes are un success impresioanat; pentru ca investeste in mai multe modele de masini deodata. Mercedes ofera clitate si de aceea nu prea gasim piese la dezmembrari auto Mercedes. Acest lucru arata ca Mercedes Benz si-a construit o piata de vanzari in care ea sa fie si furnizoarea de piese daca cumparatorul are nevoie. Acesta tactica ar trebui urmata si de cellate firme daca vor sa aiba acelasi success ca Mercedes Benz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.