Targul de nunti desfasurat in Drobeta Turnu Severin a adus orasului o multime de turisti!

La sfarsitul lunii februarie in Drobeta Turnu Severin a avut loc un eveniment care, surprinzator a adunat turistii din toata tara. Cei mai multumiti , in afara de organizatorii si participantii Targului de Nunti, caci despre el este vorba, au fost proprietarii unitatilor de cazare Drobeta Turnu Sverin care au avut cateva zile foarte profitabile datorita numarului mare de turistii care au ales sa participle la eveniment. Fie tot mai multi romanii au de gand sa se casatoreasca anul acesta fie acestia au fost doar curiosi si dornici de plimbare.

Drobeta Turnu Severin este un oras foarte apreciat acesta dispunand de o multime de obiective turistice foarte interesante, lacase de cult, institutii culturale si cateva muzee.  Fiecare turist care a trecut pe acolo a fost incantat de frumusetea orasului si de toate lucrurile interesante pe care au avut posibilitatea sa le admire. In afara de partea culturala si istorica a orasului aici se gasesc sic entre de divertisment , de relaxare si distractie. Pentru cei tineri dornici de petreceri tarzii se gasesc in Drobeta Turnu Severin cateva cluburi de noapte foarte frumoase care incing atmosfera in fiecare weekend spre bucurai petrecaretilor. Aici puteti gasii si Sali de cinema, teatre, restaurante , etc.

Daca aveti de gand sa vizitati frumos oras Drobeta Turnu Severin trebuie sa stiti ca pe interent veti gasii o multime de oferte de cazare avantajoase de care puteti profita. In oras se gasesc unitati de cazare de la 2 margarete / stele pana la locatii de lux de 4 sau 5 stele. Conditiile de cazare in zona sunt in general bune spre foarte bune iar tarifele sunt acceptabile , Drobeta Turnu Severin nefiind una dintre locatiile vedeta, supra aglomerate ale Romaniei.  Totusi poate fi o destinatie incantatoare pentru iubitorii frumosului, a istoriei si pentru cei care doresc sa se relaxeze . Evadati din rutina si petreceti cateva zile speciale in Drobeta Turnu Severin!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.