Cum sa alegem pertinent o masa masaj

Distribuie cunoscutilor tai!

Cum sa alegem pertinent o masa masaj, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

Cand trebuie sa alegeti o masa masaj, indiferent de modul in care o veti folosi, trebuie sa tineti cont de o serie de factori. Acest lucru nu inseamna ca experienta va fi una neplacuta, sau procesul unul dificil. Lucrurile care trebuie avute in vedere sunt bugetul, calitatea si optiunile de folosire pentru mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale.

Costul este unul dintre cei mai importanti factori in selectionarea unui pat de masaj. Un pret mai mic nu inseamna neaparat o calitate scazuta, dar niciodata nu se recomanda sa sacrificati calitatea pentru a limita costurile. Acum puteti gasi in oferta furnizorilor mese dotate cu toate accesoriile la preturi foarte convenabile. Investitia in calitate garanteaza atat faptul ca veti oferi un masaj binefacator, dar asigura si confortul clientilor si chiar al maseurului.

Mesele de masaj se grupeaza in 3 categorii: pentru incepatori, profesionale si portabile. Prima categorie se recomanda celor care abia descopera arta masajului sau persoanelor care vor sa primeasca ocazional masaje la domiciliu. Pe acestea le puteti identifica datorita stratului mai subtire de spuma poliuretanica, pentru ca nu sunt create pentru a fi folosite intensiv, pentru perioade lungi de timp.

Mesele profesionale ofera marele avantaj de a fi aproape in totalitate adaptabile. Ele au in general structura din lemn, iar spuma si tesaturile folosite sunt de cea mai buna calitate. De asemenea, fiecare model este disponibil in mai multe variante de latime si inaltime pentru a fi potrivit inaltimii maseurului si stilului de masaj. O masa profesionala ofera mai mult confort si este mult mai versatila, putand fi folosita pentru un numar mare de tratamente.

Daca trebuie sa transportati masa mai des pentru ca masajele la domiciliu ocupa un loc important in activitatea de maseur, un pat masaj portabil este ideal. In felul acesta va veti menaja bratele transportandu-l si veti fi mereu odihniti. Daca sunt construite corect, din elemente de buna calitate, mesele portabile ofera aceleasi beneficii ca si mesele profesionale, dar au o fractiune din greutatea lor. Acestea au un set de accesorii pentru sustinerea capului si a membrelor si desi sectiunile sunt mai svelte, confortul nu este afectat in niciun fel.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.