Tendinte de Black Friday in materie de fashion

In acest weekend, cumparaturile au luat amploare inregistrandu-se vanzari fenomenale pe nisa fashion si carti. Se pare ca cele mai multe vanzari au fost generate pe o anumita subcategorie, si anume lenjerie intima.

In weekend-ul care tocmai a trecut s-au cumparat foarte multe costume sexy, costume ce aduc o importanta si o mai buna apreciere a partenerei in momentul actului sexual. S-au optat totodata pentru culorile deschise dar si pentru culori inchise specifice sezonului de toamna.

Pe de alta parte, mare parte a femeilor au cumparat produse simple, produse necesare desfasurarii activitatii in viata de zi cu zi, printre care diferite modele de sutiene, chilotei si pijamale de noapte. La mare cautare au fost si rochitele asortate cu diverse accesori ieftine si elegante dar care au produs un impact pozitiv. Acestea au fost accesorizate cu diverse imprimeuri, caciulite de culori ale sezonului si diverse fulare pentru zilele mai reci din perioada aceasta.

In urma dezvaluiri procentelor, in acest sfarsit de saptamana s-au cumparat produse feminine in valoare de 3 milioane de euro, ofertele fiind foarte atractive. Asadar, banii au fost platiti iar produsele au ajuns la destinatie, toata lumea fiind fericita.

Un alt aspect foarte important este reprezentat de numarul de vizite inregistrat de site-urile ude s-au produs vanzarile respective. Cateva dintre ele au fost down iar altele s-au incarcat extrem de greu printre care sevensins.ro, besensual.ro si doua.ro. Totusi cateva si-au invatat lectia inca de anul trecut si au suplimentat serverele pentru a face fata unui numar de 10-20 de ori mai mare fata de media pe o zi obisnuita. Intr-un final, a fost un weekend nebun plin de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.