Rochii de Mireasa in Trend in 2013

Daca urmeaza sa te casatoresti in 2013 designerii marilor case de moda au creat pentru fericitele viitoare mirese modele inedite, elegante, sexy si mai ales delicate, care se potrivesc oricarui tip de silueta. Probabil ca de mult timp visezi la rochia pe care o vei imbraca in ziua nuntii, insa s-ar putea ca marea varietate de modele de rochii de mireasa disponibile pe piata, in loc sa iti faca decizia mai usoara, sa o ingreuneze. 

In 2013 coordonatele in ceea ce priveste rochiile de mireasa sunt eleganta si simplitatea. Pentru a te ajuta sa te descurci in aceasta jungla a ofertelor pentru rochiile de mireasa, vom expune principalele trenduri in materie de rochii de mireasa pentru 2013, dintre care va trebui sa alegi.

Un prim trend este rochia de mireasa colorata. Daca in trecut femeile optau in general pentru clasicul alb, in 2013 vei gasi pe manechinele cu modele de rochii de mireasa modele inedite in diferite culori. Pe langa variatiunile la clasicul alb, ivoire-ul si roz-ul, vei putea opta pentru rochii de mireasa rosii, albastre si chiar de culoare neagra. Vei gasi astfel de rochii de mireas in colectiile Verei Wang, Maggie Sottero si, preferatul multor domnisoare, in colectia Oscar de la Renta.

O alta categorie de rochii de mireasa deosebit de interesante sunt cele realizate din dantela. Desi dantela in general a fost utilizata pentru rochiile de mireasa, in 2013 aceasta va fi cu precadere in centru atentie. Dantela ofera atat eleganta siluetei, cat si senzatia de imponderabilitate.

Un alt trend in materie de rochii de mireasa este cel legat vederea la spate. Aceasta moda revine, dar sub alta forma. Spatele este expus, insa decupajul este mai discret sau acoperit cu dantela.

Vezi si:  Geaca de piele- 6 feluri noi in care o poti purta in 2017

Viitoarele mirese cu picioarele frumoase se pot bucura sa afle ca si rochiile de mireasa scurte revin in trend. Vei vedea rochii de mireasa de acest fel pe podiumurile unor designer ca Di Santo si Amsale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.