Despre Implanturi Dentare

Tehnologia in domeniul medical a evoluat foarte mult in ultimii ani si cea in domeniul stomatologic nu face exceptie. In prezent a devenit posibil sa va recapatati zambetul indiferent chiar daca ati pierdut unul sau mai multi dinti. Implantul dentar este o piesa sub forma de surub realizata in titan, un material pe care organismul omului il accepta fara probleme, care inlocuieste radacina unui dinte lipsa. 

Implantul dentar poate fi plasat imediat dupa ce radacina bolnava a fost extrasa (pentru a grabi procesul) sau dupa ce locul respectiv s-a vindecat. Urmeaza o perioada in care implantul se va integra in os. Ulterior, implantului ii va fi atasat un bont protetic peste care va fi asezata coroana dintelui. Rezultatul final este unul foarte apropiat de modul in care arata un dinte obisnuit.

Nu conteaza varsta pentru a beneficia de un implant dentar. Este importanta starea de sanatate a pacientului care doreste sa beneficieze de implantul dentar respectiv. Dealtfel, inainte de a beneficia de implantul dentar respectiv este esential sa faceti o serie de analize prin care va fi relevat daca sunteti sau nu un bun candidat pentru implantul dentar respectiv. Din punct de vedere al realizarii implantului, interventia este nedureroasa. Implantul dentar este o buna modalitate de a va recapata zambetul, fara a afecta dintii din apropierea implantului dentar cum se intampla in cazul lucrarilor protetice. De fapt, acesta este unul dintre avantajele majore ale implanturilor dentare. Pe ArtImplant.ro veti gasi o multime de detalii legate de realizarea unui implant dentar.

Un alt avantaj al implanturilor dentare si poate cel mai important este acela ca va permite sa obtineti un zambet superb. Latura estetica a unei astfel de interventii dentare este de necontestat. Implantul dentar arata precum dintii naturali ai beneficiarului interventiei. Acesti dinti vor arata precum cei naturali si vor functiona ca acestia. Deci veti putea manca si bea ca si cum implantul respectiv ar fi propriul dumneavoastra dinte. Singurul dezavantaj pe care l-ar putea avea un astfel de implant este pretul inca destul de piperat.

One thought on “Despre Implanturi Dentare

  1. Da, este interesant cum a evoluat tehnologia intr-un timp relativ scurt si din fericire pentru mine am putut sa-mi refac zambetul cu mai putina durere si lacrimi decat as fi crezut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.