Ce Nu Stiai Despre Aer Conditionat

Aparatul de aer conditionat are o multime de beneficii, pe langa dezavantajele care plutesc cumva ca un mit descurajant deasupra acestui subiect. Multi utilizatori, cat si persoane care nu beneficiaza de astfel de echipament considera ca aparatele de aer conditionat aduc prejudicii sanatatii celor care locuiesc sau lucreaza in respectiva incapere si din aceasta cauza considera ca montarea unor astfel de echipamente nu est nicidecum oportuna. 

Totusi, canicula de care am avut parte aceasta in majoritatea zonelor tarii ne-a invatat pe toti sa pretuim mai mult racoarea, chiar daca ea vine dintr-un aparat de aer conditionat. Cu totii am resimtit pe propria piele efectele negative pe care canicula le are asupra organismului uman. Disconfortul termic care ne provoaca stare de somnolenta, cat si imposibilitatea de a ne concentra la activitati destul de simple sunt numai doua dintre efectele, mai putin severe, pe care canicula le are asupra organismului uman. Din acest punct de vedere putem siguri observa ca singur solutie reala de a face fata situatiei este instalarea unui aparat de aer conditionat in apartament sau in spatiul de lucru. Pe AerConditionatOK.ro puteti gasi o gama foarte variata de aparate de aer conditionat la preturi foarte avantajoase.

Pentru a preveni aparitia infectiilor respiratorii, tot ceea ce trebuie sa facem este sa curatam periodic filtrul de aer al aparatului de aer conditionat. Specialistii ne sugereaza ca cel putin de doua ori pe an sa spalam cu apa si detergent filtrele aparatelor de aer conditionat daca acestea sunt lavabile.

De asemenea, se recomanda sa nu utilizam aparatul de aer conditionat la temperaturi mai mici sau mai mari de 5 grade Celsius peste sau sub temperatura care este afara. Astfel, vom evita sa avem un soc termic atunci cand iesim afara. De asemenea, aparatul de aer conditionat trebuie amplasat la o distanta de 6-9 metri de locul unde stati, iar fluxul de aer trebuie sa evitati sa bata direct catre dumneavoastra, pentru a nu evita complicatiile de sanatate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.