Ce culoare sa alegem pentru masa de masaj?

O masa de masaj este esentiala pentru relaxare, in primul rand datorita calitatilor ei evidente, precum confortul oferit de suprafata suport si stabilitatea structurii, insa poate influenta starea de spirit intr-un mod subtil si prin felul in care arata.

Fie ca doriti sa achizitionati o masa pentru masaj pe care sa o folositi la domiciliu sau sa dotati spatiul in care va desfasurati activitatea de maseur, patul pentru masaj trebuie sa reuneasca doua trasaturi, din punct de vedere al aspectului: sa aiba o culoare care va place si sa complimenteze camera in care va fi utilizat sau aspectul general al cabinetului.

In saloanele de masaj cea mai potrivita alegere cromatica este cea care merge pe asortare, deci daca paleta coloristica este neutra, alegeti o masa de masaj cu tapiterie de culoare alba, bej sau neagra. In plus, un cadru din lemn adauga o noua referinta la natura si incurajeaza relaxarea profunda.

Alegerea mai dificila apare atunci cand trebuie sa achizitionati o masa de masaj cu care sa calatoriti la domiciliul clientilor, atunci cand sunteti un maseur independent. O masa de masaj care sa se asorteze tuturor incaperilor in care veti fi invitat este aproape imposibil de gasit, dar puteti folosi un truc ce va va scoate din incurcatura si va impresiona cu siguranta clientii.

Aici numaram tot doua optiuni: fie alegeti o masa cu un aspect foarte neutru care sa nu iasa prea mult in evidenta din punct de vedere al culorii si formei, fie alegeti un model indraznet, intr-o culoare saturata si cu un design extrem de modern. In functie de profilul pe care il doriti asociat afacerii dumneavoastra, aceste trucuri de design va asigura ca veti impresiona clientii si veti primi si mai multe recomandari din partea lor.

Si desi culoarea tapiteriei mesei pentru masaj este permanenta, o puteti modifica de cate ori considerati necesar cu ajutorul huselor si cearceafurilor speciale. Astfel puteti practica masajul de relaxare pe cearceafuri neutre din tesaturi naturale si fine precum bumbacul sau inul si masajul energizant folosind direct suprafata de culoare rosie a mesei pentru masaj, de exemplu.

Oferta actuala de paturi pentru masaj include o mare varietate de modele si culori pentru a facilita nu numai confortul clientilor, dar si pentru a contribui la amenajarea unor spatii cu design deosebit.

Oferind acelasi nivel inalt de confort, puteti alege dintr-o mare varietate de culori fie ca optati pentru o masa de masaj stationara sau alegeti un model din gama de mese masaj portabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.