Cea mai eficienta cura de slabire prin detoxifiere, cu pastile Zeolit. Afla mai multe despre asta

 

Detoxifierea este un proces esential pentru organismul uman, care il ajuta in lupta impotriva toxinelor. Pe langa beneficiile asupra sanatatii, un efect imediat este reducerea kilogramelor, chiar si in lipsa unui regim alimentar special conceput in acest sens. O cura cu zeolit pastile nu dureaza mai mult de 6 luni si se face in doua reprize a cate 12 saptamani.

Dupa prima repriza, se face o luna de pauza. In tot acest timp trebuie sa consumi 2 l – 3 l de apa zilnic, hidratarea avand o contributie importanta in detoxifiere. Zeolitul este un mineral vulcanic cu proprietati unice, iar singurul supliment alimentar pe baza de zeolit avizat pentru consumul intern este Zeolit Spectrum, un produs natural premium, cu o tehnologie de preparare unica.

 

Detoxifierea este un stil de viata, nu o cura de slabire

Principala greseala pe care o fac persoanele care vor sa slabeasca e sa isi impuna un regim restrictiv, care le limiteaza optiunile in alimentatie. Astfel de diete stricte nu pot fi urmate la nesfarsit, iar efectele sale sunt ireversibile. Detoxifierea este mult mai mult decat o dieta. Este un proces prin care organismul se elibereaza de toxinele si mineralele absorbite din apa, aer, alimente, tutun, alcool si nu numai. Pe termen lung, ele ar fi cauzat grave afectiuni, de la cele la nivel gastric, pana la cele de la nivel renal, ale sistemului osos si nu numai.

Functiile cerebrale insusi sunt afectate de un nivel foarte crescut de toxicitate prezent in organism. Detoxifierea ajuta pe termen lung din toate punctele de vedere: trateaza si previne afectiuni, sustine sistemul imunitar, regleaza pH-ul organismului la un nivel normal, reda echilibrul, starea de bine si inlatura anexietatea, depresia, starea permanenta de oboseala. In plus, te ajuta sa slabesti foarte mult.

 

Nu mai putin de 200.000 de substante chimice sunt cunoscute azi

Apar, in fiecare an, mai mult de 1000 de noi substante chimice, care se alatura listei celor 200.000 deja cunoscute. In societatea consumerista in care traim, ne expunem zilnic toxicitatii care ne contamineaza organismul. Involuntar, prin aerul poluat pe care il respiram, prin apa tratata chimic pe care o bem, dar si prin fructele sau legumele crescute artificial, „reusim” sa ne invadam organismul cu substante nocive. Ce solutie avem?

Detoxifierea, care ar trebui sa faca parte din viata noastra, nu ca un proces formal, ci ca un lucru extrem de natural. Prin detoxifiere, functiile organismului revin la normal, corpul scapand de toxine si metale grele. Astfel, el va fi pregatit sa lupte impotriva radicalilor liberi, virusurilor, bacteriilor si nu numai. Odata ce faci o cura de detoxifiere, involuntar vei slabi. Pierderea kilogramelor in plus e un bonus.

 

Zeolit pastile, aliatul tau in detoxifiere si pierderea kilogramelor

Este foarte important sa iti fixezi obiectivul de a fi sanatos. Odata ce iti faci acest setup metal, interesul tau pentru alimentatie, sport si eliberarea toxinelor va fi unul permanent si nu doar asociat unui anumit regim alimentar.

Ai un aliat foarte puternic in aceasta privinta: zeolit pastile, suplimentul alimentar 100% natural, singurul indicat pentru uz intern: Zeolit Spectrum. Acest produs premium are la baza tehnologii unice de prelucrare si procesare, care pun in valoare proprietatile unice ale mineralului vulcanic aparut acum milioane de ani. Da un reset organismului tau si bucura-te de un plus de vitalitate si sanatate!

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.