Karturi cu pedale sau biciclete pentru copii?

Karturile cu pedale castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul copiilor. Si asta deoarece sunt un lucru nou si diferit fata de bicicletele traditionale. Karturile cu pedale sunt populare pentru cei mici si din cauza faptului ca nu trebuie sa invete sa mearga pe ele, copilul fiind capabil sa se bucure la maxim de karul cu pedale din prima clipa. Tot odata unele karturi cu pedale arata exact ca niste masinute in miniatura, ceea ce le face mult mai atragatoare pentru copii decat bicicletele.

Si parintii au toate motivele sa prefere karturile cu pedale in locul bicicletelor deoarece acestea sunt mult mai sigure. Avand 3-4 roti ele sunt mult mai stabile decat bicicletele, deci nu exista riscul ca micutul sa se rastoarne cu el.

Totusi karturile cu pedale prezinta si niste dezavantaje in fata bicicletelor. In primul rand sunt mai mari si mai grele deci copilul ar putea avea nevoie de ajutor atunci cand vrea sa scoata kartul afara. Tot odata karturile necesita un spatiu mai mare de depozitare deci pot fi un inconvenient pentru persoanele care locuiesc la bloc. Mai mult karturile cu pedale sunt mai scumpe decat bicicletele standard, dar sunt mult mai rezistente deoarece copilul nu se va rasturna cu kartul.

Foarte multi parinti cumpara biciclete copiilor lor deoarece este o modalitate foarte buna de a asigura un stil de viata activ pentru copii lor. Partea buna este ca cumpararea unui kart cu pedale nu elimina acest aspect, deoarece sistemul de propulsie al kartului este identic cu cel al bicicletelor. Copilul tot trebuie sa pedaleze din greu pentru a deplasa kartul.

In final decizia de a cumpara un kart cu pedale sau o bicicleta depinde de preferintele copilului si de bugetul disponibil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.