Înfiinţare societate comercială – AZ-contabilitate.ro

Orice persoană cu idei creative şi profitabile îşi doreşte să activeze pe piaţa societăţilor comerciale din România pentru o mai mare vizibilitate şi legalizare a acţiunilor întreprinse. O astfel de persoană  identifică oportunitatea unei afaceri, se angajează la derularea acţiunii de iniţiere a acesteia, alocându-i resursele necesare (financiare, materiale etc.) şi îşi asumă riscurile conducerii respectivei afaceri.

Indiferent dacă este vorba de o afacere ce vizează realizarea de bunuri materiale, prestări de diverse servicii, vânzare produse, opere de creaţie artistică etc., întreprinzătorul îşi va desfăşura activitatea sub egida unui titlu de Persoană Fizică Autorizată, Societatea Comercială ş.a., în condiţii de concurenţă. Când este vorba de o înfiinţare SRL sau orice altă formă de societate şi când ideile puse în practică prin intermediul acesteia sunt inovatoare, întreprinzătorul poate beneficia de un anume nivel de întâietate în piaţă. Cu o bună promovare şi o activitate comercială ce respectă toţi termenii legislaţiei române, el va deţine o mai mare forţă şi rapiditate în obţinerea de satisfacţii materiale şi personale.

Pentru a deveni un întreprinzător român de succes, este necesar ca startul pe piaţa comercială să fie făcut ca la carte. Astfel, AZ-contabilitate.ro vine în ajutorul viitorilor oameni de afaceri cu servicii de înfiinţare firmă (tot ce înseamnă relaţia cu Registrul Comerţului, asistenţă permanentă, rapiditate în desfăşurarea procesului de înfiinţare, profesionalism). Cu trei pachete de servicii la preţuri avantajoase (Pachet START cu înfiinţare gratuită, Pachet COMPLET cu servicii complete şi Pachet EXTRA pentru viitoarele firme cu cel puţin un asociat străin), AZ-contabilitate.ro vă stă la dispoziţie pentru orice acţiune de antreprenoriat care face obiectul interesului dumneavoastră: înfiinţare societate comercială, contabilitate, consultanţă, expertiză contabilă şi administrare personal. AZ-contabilitate.ro este alegerea perfectă pentru cei care vor să pornească pe drumul administrării unei afaceri in contextul comercial al României. De asemenea, este alegerea perfectă şi pentru cei care vor să-şi externalizeze serviciile de contabilitate pentru un nivel înalt de profesionalism şi un preţ corect (personalizat după volumul de activitate şi cerinţele clientului), să aibă parte de consultanţă gratuită (în sfera de servicii gratuite sunt incluse şi facturarea pentru clienţii dumneavoastră, precum şi raportarea lunară a celor mai importanţi indicatori economici ai afacerii dumneavoastră). În plus, sunt oferite şi servicii de administrare personal (ştate de salarii, transmitere evidenţe salariaţi în REVISAL, redactare Regulamente de Ordine Interioară etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.