De ce sa folosesti lacuri pe baza de apa pentru lemn in proiectele tale de constructii?

 

De-a lungul timpului,  sfera constructiilor s-a schimbat intr-un ritm ametitor adoptand noi inovatii menite sa asigure un grad precis de siguranta si de confort pentru o perioada lunga de timp. Acest lucru se reflecta si in noile lacuri pe baza de apa pentru lemn, produse excelente atat pentru grinzi, garduri, usi si ferestre, cat si pentru intreaga structura de rezistenta sau parchet. Rezultatele incep sa apara inca de la prima aplicare, punand in acest fel bazele unui mediu sigur din toate punctele de vedere.

In functie de nevoi si de preferinte, pe piata exista o serie de lacuri special concepute pentru ferestre, garduri sau parchet. Tot ce trebuie sa faci este sa incluzi pe lista ta de cumparaturi aceste elemente si sa ceri sfatul specialistilor Klebrom pentru proiecte durabile in timp, cu finisaje superioare care ating cel mai inalt nivel de performanta. Avantajele sunt nenumarate si vizeaza atat costurile, cat si rezistenta in timp si aspectul placut generat de produsele care stau la baza lacului.

Tipuri de lacuri pe baza de apa pentru lemn

 1. Lacuri pentru case din lemn

In cazul in care investesti in realizarea unei case folosind exclusiv lemnul este important sa alegi de la bun inceput produse specifice acestui material. In caz contrar, structura de rezistenta va avea de suferit in timp, iar problemele iti vor da mari batai de cap. Pe piata se regasesc o serie de lacuri de baza de apa pentru lemn special concepute pentru nevoile tale. Sistemele Deco Tec marca Klebrom iti asigura o serie de lacuri rezistente in fata tuturor provocarilor aduse de mediu, fiind excelente pentru orice tip de locuinta sau mediu exterior. Avantajele principale sunt:

 • Rezistenta in fata radiatiilor UV;
 • Durabilitatea lemnului in timp;
 • Se pevine sedimentarea pigmentilor de culoare;
 • Aspect estetic placut, cu finisaje deosebite.

 

 1. Lacuri pentru ferestre si usi din lemn

Fara doar si poate, ferestrele si usile din lemn confera un design placut care aminteste de vremurile petrecute la tara, alaturi de bunici. Materialele folosite te aduc mai aproape de natura si iti asigura un grad sporit de siguranta si de confort, mai ales in timpul iernii izoland excelent locuinta. In ceea ce priveste lacurile folosite pentru tratarea usilor si ferestrelor din lemn, cei de la Klebrom ti-au pregatit gama Zowo Tec pe baza de apa pentru rezultate maxime. Aplicarea se face in cativa pasi simpli, iar lucrarile vor fi terminate in timp record. Alte avantaje sunt:

 • Capacitate excelenta de a patrunde in profunzimea lemnului;
 • Timp redus de uscare;
 • Produse de inalta calitate, rezistente in timp;
 • Aplicare simpla si eficienta.

 

 1. Lacuri pentru parchet lemn si scari

Nu in ultimul rand, parchetul si scarile sunt doua elemente definitorii care trebuie protejate in fata problemelor care pot sa apara ca urmare a trecerii timpului. Tocmai din acest motiv, specialistii in industria lemnului au pus bazele unui sistem de finisaj pe baza de apa Zowo Tec. Pe langa aspectul placut vizibil inca de la prima aplicare, alte beneficii care nu vor intarzia sa isi faca simtita prezenta sunt:

 • Aplicare usoara, fara a depune prea mult efort;
 • Capacititate ridicata de umplere a suprafetelor;
 • Material rezistent la actiunile mecanice si de exfoliere;
 • Grad ridicat de elasticitate, formand o suprafata durabila in timp.

Klebrom, expertii care iti aduc mai aproape zeci de lacuri pe baza de apa pentru lemn

Astfel, in cazul in care esti in plin proces de renovare si iti doresti rezultate excelente pentru o perioada indelungata de timp, cei de la Klebrom au solutia perfecta pentru tine din toate punctele de vedere.

Acestia iti pun la dispozitie un lac pentru parchet lemn pe baza de apa, iar siguranta va intalni profesionalismul inca de la prima aplicare. Afla mai multe pe site si cu siguranta vei gasi aici produsele ideale pentru tine si pentru casa ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.