Ce avantaje ai dacă pariezi online la Superbet

Cu siguranță majoritatea pariorilor au auzit de casa de pariuri online Superbet și asta datorită faptului că este una dintre cele mai mari agenții de pariuri atât la nivel stradal cât și online. Superbet este prima casă de pariuri românească care a fost premiată 3 ani la rând de către Central and Eastern European Gaming Conference cu cel mai mare trofeu al lor și anume „ Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est”. Pe lângă acest trofeu, Superbet a câștigat și alte premii impresionante cum ar fi Cel mai bun serviciu pentru suport jucători sau Cel mai bun operator de cazino.

Simplitatea deschiderii contului

Primul avantaj pe care îl ai dacă pariezi online la Superbet este simplitatea deschiderii contului și a validării acestuia și suportul pe care îl primești de la operatorii online Superbet. Descoperă cum deschizi un cont nou superbet. Totodată, poți depune și retrage bani fie folosind un card bancar sau un portofel electronic, fie prin agențiile stradale. Acest lucru este un atu deoarece nu multe agenții oferă posibilitatea de a depune și retrage bani din agențiile stradale. Suma minimă ce poate fi depusă în cont este de 20 RON, în timp ce alte platforme de jocuri de noroc au o limită minimă de depunere de 50 RON.

Oferta sportivă și cotele oferite

Al doilea beneficiu pe care ți-l oferă parierea online la Superbet se referă la oferta sportivă și cotele oferite. Oferta sportivă la Superbet este una foarte bună și aceasta include majoritatea sporturilor: tenis, fotbal, baschet, inclusiv sporturi de nișă. Un aspect important aici este faptul că Superbet se concentrează pe sportul românesc oferind pariuri chiar și pe campionatele naționale de baschet, handbal sau volei. La Superbet ai posibilitatea de a paria atât pe meciuri din Liga 1, cât și pe cele din ligile inferioare.

Bonusul de bun venit

Un alt beneficiu foarte important pentru pariorii care aleg să joace online la Superbet este bonusul de bun venit. În agențiile stradale nu beneficiezi de niciun bonus de bun venit atunci când pariezi, dar când vine vorba de online, lucrurile stau diferit. La Superbet ai 3 bonusuri de bun venit la primele 3 depuneri. La primul depozit efectuat vei primi un bonus de 50% în limita a 200 RON, la al doilea depozit un bonus de 50% în limita a 200 RON, iar la al treilea depozit bonusul va fi de 100% în limita a 100 RON. De asemenea, Superbet își surprinde mai mereu clienții cu diferite bonusurile care apar pe parcurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.