Remi pe tabla

Fiecare dintre noi are zile mai proaste, zile in care trece printr-o stare in care nu are chef de nimic. Foarte multi oameni aleg sa iasa din aceasta stare cu ajutorul jocurilor de remi. Exista foarte multe tipuri de jocuri de remi, insa cel mai cunoscut dintre acestea, este cu siguranta jocul de remi pe tabla. Acest joc este cel mai simplu, fiind primul joc de remi pe care il invata copiii.

Jocul desi este simplu, este deasemenea imprevizibil, deoarece nu vei sti niciodata ce mutari si ce tactica vor adopta adversarii tai. In acest mod, atunci cand esti sigur pe victorie, este foarte probabil sa pierzi. Intradevar, jocul depinde foarte mult de cartea pe care o tragi de sus sau de cartea pe care o primesti de la adversar. Daca norocul te ocoleste in anumite jocuri, nu ai nici o sansa sa castigi fara ca adversarul tau sa greseasca de mai multe ori, consecutiv, in jocul respectiv.

In jocul de remi pe tabla este necesar sa cunoastem faptul ca nu avem voie sa inchidem jocul avand pe tabla doar terte. Trebuie sa avem minim o suita. Daca aceasta lipseste, munca ta din acel joc a fost inutila. Daca unul dintre jucatori are 4 duble (perechi de cate 2 carti de acelasi fel) intr-un joc, poate opta pentru refacerea jocului. Exista multe tipuri de jocuri de remi pe tabla. Daca la inceputul jocului piesele primite sunt de o singura culoare, poti incerca sa aduni si celelalte piese care iti lipsesc de culoarea respectiva. Astfel, daca vei strange piesele de aceeasi culoare de la 1 la 13, vei fi declarat invingator. Un alt joc de remi pe tabla este jocul dublelor. Daca strangi 7 duble, deasemenea vei castiga jocul. Mozaicul reprezinta realizarea combinatiilor de piese de la 1 la 4 de culori diferite, urmate de piese de la 5 la 8 de culori diferite si tot asa.

Jocul de remi pe tabla poate fi jucat si online, pe nenumaratele site-uri de remi. Deasemenea, poate fi jucat pe bani sau gratis, impotriva prietenilor sau impotriva unor persoane necunoscute, pe internet. Deasemenea, exista foarte multe localuri care au locuri special amenajate pentru remi. Astfel, daca te-ai plictisit sa te joci remi in casa, sau pe internet, poti ajunge la unul dintre aceste baruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.