Cum alegem kiturile de automatizare porti culisante?

kit-automatizare-poarta-culisanta-tau-t-one-800kg-483Siguranta caminului nostru personal, a afacerii noastre, depinde in foarte mare masura de numeroase dispozitive sau solutii tehnice pe care suntem nevoiti sa le instalam ulterior achizitiei respectivei cladiri. Ne putem gandi aici atat la clasicele sisteme de alarma, ce controleaza intreg spatiul interior, cat si la modalitatile de supraveghere prin intermediul unor camere video  ce sa capteze imaginea atat in timpul noptii cat si al zilei. Mai mult decat acestea, daca dispunem de o curte spatioasa ori daca accesul in incinta firmei respective se realizeaza prin intermediul unor porti ce necesita deschiderea securizata, putem fi pusi in fata unei alegeri precum achizitia unor solutii profesionale de automatizare. Astfel, merita sa intelegem cum functioneaza aceste mecanisme – ne vom referi in acest articol in special la componenta si operarea unor astfel de solutii de porti culisante, precum cele ce se gasesc pe piata de desfacere romaneasca.

Inainte de a ne grabi asupra celui mai ieftin kit de automatizare pentru porti culisante, trebuie sa intelegem criteriile de care trebuie sa tinem cont atunci cand facem o astfel de alegere. Despre functionarea lor nu se poate spune prea prea multe – cu ajutorul unei telecomenzi, poarta va fi trasa pe sina pe care e deja instalata, in limita spatiului, intr-o viteza corespunzatoare, in maxima siguranta prin intermediul fotocelulelor care vor verifica daca exista obstacole in calea inchiderii (sau deschiderii). Le putem rezuma in randurile ce urmeaza:

– utilizarea rezidentiala sau industriala

– puterea si tipul motorului;

– tipul lampilor

– accesoriile asigurate in pachet

– producatorul

– instalarea

Majoritatea clientilor ce cauta produse in acest segment sunt interesati de ofertele complete, ce sa contina atat antenele de transmisie, fotocelulele, cremaliera cat si girofarul. Acestea par a fi cele care se remarca din multime. Desigur, cu putin ajutor si consultanta din partea comerciantului, respectivele materiale solicitate pot sa fie achizitionate, respectandu-se compatibilitatea necesara (cat si limitele unui anumit buget).

Un alt aspect important, ca simplu criteriu din partea clientilor de pretutindeni e urmatorul: oamenii enunta pur si simplu nevoia lor concreta de adaptare a unui  astfel de kit de automatizare porti culisante la elementele deja instalate pe proprietatea lor. Astfel, va fi vorba de simpla precizare a inaltimii portii, lungimea sa  si greutatea aproximativa. Nu in ultimul rand, oamenii se mai pot intreba (si o fac pe buna dreptate) care e distanta de la care poarta poate sa fie actionata (prin intermediul telecomenzilor achizitionate) – atat din interior, din locuinta sau respectiva cladire, cat si din exterior – atunci cand venim cu masina si ne apropiem de intrare.

Pentru mai multe recomandari, precum si pentru a gasi raspunsuri la intrebari precum potrivirea  unui anumit kit cu un anume tip de porti culisante, precum si pentru a afla daca un model se poate pune pe manual, ori care sunt solutiile optime de instalare, descoperiti oferta completa si profitati de consultanta profesionala disponibila prin Ordis.ro – automatizari porti culisante si batante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.