Cum arată aventura pentru tine – în natură sau în spații închise?

dada

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Andre Gide spunea că „Omul nu poate descoperi oceane noi, decât dacă are curajul să piardă din vedere țărmul.” Așadar, pornind de la ideile sale, îți propunem două moduri inedite prin care poți simți pe deplin gustul aventurii. Pentru că adrenalina joacă un rol important și trebuie să ai parte de ea, însă totul are o măsură, poți alege experiența cu care te simți mai compatibil.

Iată propunerile pentru tine venite din partea experimentează.ro:

1. TIR în poligon de tragere – indoor sau outdoor în funcție de alegerile și dorințele tale sau ale grupului de prieteni cu care vii. Orașele în care te poți bucura de această experiență sunt numeroase.

  • Dacă vrei să te bucuri de un sejur la mare, în Constanța, trebuie să treci și pe la poligonul de trageri ce aparține de ZIP ESCORT și este cunoscut drept cel mai mare poligon privat de pe teritoriul țării.
  • Oradea este unul dintre cele mai moderne orașe, astfel vei avea parte de o aventură de neuitat la tir. Într-un spațiu închis, vei experimenta ce îți pune la dispoziție unul dintre cele două pachete cu adrenalină. O oră sau două vei învăța să tragi cu una sau două arme la alegere. De asemenea, vei avea training în care ți se va explica cum să folosești armele și echipamentele din poligon.

2. O aventură boemă potrivită și pentru doamne și domnișoare este cu siguranță reprezentată de o zi de echitatie. Fie că se va întâmpla pe domeniul Zabola, în Wonderland sau în București, echitația îți va schimba în bine starea de spirit.

  • La Domeniul Zabola te așteaptă un pachet cu cazare pentru trei nopți și mic dejun inclus pentru două persoane. Două excursii călare cu picnic inclus, nu-i așa că sună romantic?
  • Wonderland este cunoscut drept tărâmul basmelor din județul Cluj. Aici atmosfera e întotdeauna feerică, iar voi veți fi exact prinții și prințesele călare pe armăsari pe care îi admirați în povești și desene animate. Experiența este pentru două persoane și include două nopți de cazare cu mic dejun inclus, cursuri de echitație, ședințe de masaj și acces la spa și saună.
  • În București te poți bucura de câteva ore de echitație în weekend sau după orele de lucru. Poți combina echitația cu o caricatură desenată de un profesionist. Așadar, starea bună de spirit va veni datorită hipoterapiei și instructorului cu experiență ce va fi mereu acolo.

Alege adrenalina și relaxarea pentru a nu simți că stresul de zi cu zi este unul dintre cei mai mari inamici ai tăi!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.