Tenisul, cel mai sigur sport la pariuri

Probabil știi deja că în opinia celor mai buni pariori, tenisul este cel mai sigur sport pe care poți paria. Sunt pariori profesioniști care aleg doar acest sport și înregistrează profituri mari. Primele trei categorii de pariuri pe care trebuie să le știi la tenis, sunt pariuri pre-meci, pariuri live și pariuri back și lay.

Tipuri de pariuri și semnificația lor

Pariurile pre-meci sunt pariurile care se plasează înainte ca o partidă să înceapă. Pentru a alege acest tip de pariu trebuie să ai informații despre starea fiecărui jucător, de la gradul de oboseală al fiecăruia la accidentările pe care le-a avut în ultima perioadă.

Pariurile live în tenis sunt cele mai preferate de pariori deoarece există acțiune continuă și nu ai cum să te plictisești. Aici ai posibilitatea de a paria pe câștigătorul fiecărui set, al fiecărui game, pe fiecare punct și chiar pe primul jucător care ajunge la un anumit număr de game-uri.

Când vorbim de pariurile back și lay vorbim de agenții de betting exchange unde poți paria în contrapartidă. Aici poți seta tu cote pe care alți pariori le pot contra. Un mare avantaj al acestui tip de pariu este acela că poți paria ca un anumit eveniment să nu aibă loc prin intermediul opțiunii lay.

O modalitate de a face profit pe termen lung din ponturi tenis azi sunt pariurile single. În acest tip de pariu vei avea un singur meci pe bilet și va depinde mai puțin de noroc și mai multe abilitățile tale de parior.

Unii nu preferă acest tip de pariu, deoarece până se simt câștigurile trece destul de mult timp. Avantajul este că, deși pui un singur meci pe bilet, poți pune mai multe bilete într-un timp scurt și așa poți obține un profit considerabil.

Atunci când alegi să plasezi pariuri pre-meci, vei opta mai degrabă pe un bilet format din mai multe meciuri. Aici câștigurile pot fi mult mai mari decât la pariurile single, dar și riscul este mai mare, deoarece te poate scoate un singur pariu pierzător.

În tenis au loc foarte multe răsturnări de situație, de aceea, acest tip de pariuri este riscant. Dacă vrei să pariezi pe mai multe meciuri într-un singur bilet și vrei să reduci riscul, optează pentru pariuri în sistem. Acest tip de pariuri îți oferă posibilitatea ca atunci când ai unul sau multe meciuri pierdute pe bilet, tot să câștigi niște bani. Aici există nenumărate tipuri de sisteme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.