Oferte la Aparatele de Aer Conditionat

Daca va numarati printre cei care inca nu au instalat un aparat de aer conditionat, chiar daca vara a fost deosebit de torida vara aceasta, inseamna doua lucruri. Pe de-o parte inseamna ca ati putut da dovada de foarte mult stoicism, iar pe de alta parte ca a venit timpul sa va achizitionati un astfel de echipament. De ce este oportuna achizitionarea unui aparat de aer conditionat in aceasta perioada? Evident pentru ca un astfel de aparat este mult mai ieftin in extrasezon. 

Alegerea unui aparat de aer conditionat nu este un lucru simplu daca nu dispuneti de cunostinte de baza despre acest domeniu. Daca va numarati printre cei care doresc sa beneficieze de un aparat de aer conditionat adecvat, va trebui in primul rand sa tineti seama de caracteristicile incaperii unde doriti sa il amplasati. Cel mai important cand achizitionati un aparat de aer conditionat este sa aveti grija ca acesta sa nu fie subdimensionat. Astfel ca, puterea aparatului de aer conditionat trebuie sa fie adecvata necesarului de racire al incaperii respective. Pe Aerac.ro veti gasi o multime de aparate de aer conditionat la preturi foarte bune.

Puterea unui aparat de aer conditionat este exprimata in BTU (British Thermal Units).  Aceasta valoare trebuie sa fie suficienta pentru a face fata necesarului de racire al incaperii respective. Necesarul de racire sau de frig al unei incaperi se estimeaza pornindu-se de la suprafata incaperii si se ia in seama numarul de persoane care locuiesc sau lucreaza in incaperea respectiva, cat si existenta unor surse de incalzire suplimentare, gradul de izolatie termica de care dispune respectiva incapere etc. Este de dorit ca aparatul de aer conditionat sa aiba o putere suplimentara necesarului de incalzire al incaperii, pentru a functiona la o turatie medie, astfel incat sa nu fie suprasolicitat. Daca aparatul de aer conditionat este utilizat la turatie maxima atunci in timp se va deteriora mai repede decat a fost prevazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.