Cum alegem cel mai bun aspirator cu sac?

Chiar daca aspiratorul fara sac se bucura de un succes enorm in ultima vreme, clasicul model cu sac ramane inca apreciat de un numar mare de utilizatori. Un model din doua vandute sunt inca aspiratoare care folosesc un sac. In alegerea unui aspirator, fie el cu sac sau fara sac trebuie sa tinem cont de o multime de criterii. Daca puterea de aspirare este indispensabila, este important ca ca aparatul sa fie usor de folosit, confortabil si usor de manevrat, sa nu fie prea zgomotos si sa nu ocupe prea mult spatiu. Unul din principalele defecte ale aspiratorului cu sac, pe langa cumpararea consumabilelor, rezida in pierderea puterii de aspiratie tendinta actuala in randul porducatorilor este sa foloseasca saci cu straturi multiple pentru a limita acest fenomen s pentru a favoriza filtrarea.

Puncte cheie in alegerea celui mai bun aspirator cu sac

Eficienta de aspirare. Eficienta de aspirare reprezinta principalul criteriu in alegerea unui aspirator cu sac. Aspiratorul trebuie sa fie capabil sa aspire corect toate suprafetele fara ca peria sa ramana lipita pe sol, un lucru cu care nu se pot mandri toate modelele existente pe piata.

Igiena si intretinere. Igiena este motivul principal care ne incita sa alegem un aspirator cu sac trebuie sa fim atenti ca acesta sa nu scoata praful si sa nu necesita o intretinere prea mare.

Comoditate in timpul aspirarii. Utilizatorul isi doreste ca aspiratorul sa fie usor de manevrat, usor de transportat dintr-un loc in altul, usor de folosit, ca sacul sa fie usor de golit si de schimbat si sa fie rezistent. Filtrul trebuie sa fie usor de accesat.

Zgomot si consum. Unele modele ating un nivel impresionant de silentiozitate. Consumul energetic este limitat azi la 1600W, consumul fiind unul redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.