Electrocasnice la moda

Cand vorbim despre trenduri de multe ori ne gandim la trendul de design interior sau trendul de interior, dar ce este cu un alt aspect important al casei, electrocasnicele? Actualizarea lor in functie de stil si functionalitate poate fi un lucru placut si important deopotriva.
Culoarea alba si otelul inoxidabil de multa vreme deja sunt alegeri populare in bucatarii si spalatorii, dar a aparut o culoare noua de la mai multe marci. Otelul inoxidabil in culoarea neagra, nu este la fel de indraznet ca un negru mat dar este mai ideal decat otelul clasic, pentru ca nu raman urme de amprente. O sa gasesti orice in aceasta culoare, incepand de la frigider si masini de spalat vase pana la masini de spalat si cuptoare.
La fel cum poti personaliza casa, acum poti personaliza si aspectul si functionarea electrocasnicelor. Totul de la culoarea frigiderului si sistemul electrocasnicelor mici, pana la modul de interactionare cu electrocasnicele. Samsung vine pe piata cu un frigider smart, cu = un ecran integrat care ne poate arata interiorul frigiderului, cu ajutorul camerei din interior. Ne poate recomanda retete, ne arata data expirarii produselor din frigider dar este ideal si ca membrii familiei sa isi lase mesaje.
Anul acesta ne ofera frigidere care arata de parca sunt partile mobilei din bucatarie. Sunt mai patrate, nu au suprafata rotunjita. Si manerele dispar si in loc apar taieturi pentru maner.
Din ce in ce mai multe marci, cum ar fi LG si Samsung, ne aduc televizoare 8K, ce inseamna 33 milioane de pixeli care lucreaza impreuna pentru a livra detalii cum nu am mai vazut. Imaginile nu pierd din calitate nici daca ne apropiem mai mult de televizor.
Electrocasnicele in stil retro sunt la moda. Marcilor le place sa ne aduca electrocasnice in stil retro, mai ales frigidere si electrocasnice mici putem gasi. Dar daca oamenii vor fi interesati, cu siguranta o sa apar si plite, cuptoare si masini de spalat vase in stil retro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.