Aparatele de aer conditionat, o necesitate a lumii moderne

Intr-o societate in care spatiile in care traim au devenit inaccesibile desfasurarii unei activitati adecvate normelor de munca, aparatele de aer conditionat reprezionta o necesitate a lumii moderne atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale si industriale.

Echipamentele de climatizare se intind pe o gama larga, in functie de intrebuintarea lor, de la split de perete, mobil, caseta, duct, coloana, convertibil, dezumidificator, pana la sisteme multi, sisteme VRF si ventilo-convectoare. Alegerea unui aparat de aer conditionat se face in functie de spatiul caruia ii este destinat si de conditiile ambientale pe care trebuie sa le indeplineasca.

Tehnologie DC Inverter

Desi cu un cost mai ridicat fata de echipamentele de climatizare conventionale, aparatele de aer conditionat tip inverter sunt o investitie profitabila, recuperabila intr-un interval scurt de timp Aparatele de aer conditionat tip inverter au un consum de energie redus. Pot fi utilizate si pe timp de iarna, tehnologia inverter conferindu-le posibilitatea de a functiona in parametrii normali chiar si la temperaturi mai scazute de -10 grade cu excelenta eficienta energetica.
Inzestrate cu sisteme multiple de filtrare, de la cele standard, utilizate pentru retinerea prafului si a polenului, pana la sisteme avansate dotate cu tehnologie anti-bacteriena, antialergenica, aparatele de aer conditionat asigura calitatea aerului din spatiul destinat utilizarii. Multitudinea de filtre au ca scop filtrarea, sterilizarea, eliminarea mirosurilor neplacute, combaterea bacteriilor si a microorganismelor din aer.

Sistem de filtrare
    1.Prefiltrul retine praful, sporili si particulele mari.
    2.Filtrul Plasma este conceput si dezvoltat numai de catre LG, pentru a retine cele mai fine particule de praf, chiar si particule de fum de tigara
    3.Filtru Nano Carbon ideal pentru a inlatura particulele de miros din incapere. Acest produs a fost de asemenea dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic si sanatate. Este primul produs din lume care utilizeaza tehnologia Nano ce controleaza dimensiunea si forma porilor.
Dupa alegerea optima a unui aparat de aer conditionat care sa intruneasca necesitatiile si cerintele utilizatorului, urmeaza etapa de instalarea a echipamentului. Este bine ca montajul sa fie realizat de catre o echipa de tehnicieni atestati care va poate oferi si garantie pentru montaj.

Verificare, constatare si igienizare
Pentru ca sistemul de climatizare sa functioneze in parametri normali se impune verificarea periodica chiar daca nu sunt semne de defectiuni. Specialistii, prin verificarile pe care le efectueaza, pot constata nereguli care, in mod normal, nu sunt sesizate. Igienizarea aparatului permite functionarea lui la nivel optim.

Mai multe detalii tehnice si oferte de preturi referitoare la aparatele de aer conditionat le puteti gasi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.