De ce este recomandat să cumperi un smartwatch ieftin doar de la un magazin online românesc de încredere

Dacă te tentează să cumperi un smartwatch sau o brățară smart fitness de pe segmentul economy, gadgeturi entry level cu un raport calitate / preț foarte bun, este de preferat să alegi cu atenție furnizorul cu care vei colabora. Astfel de produse sunt comercializate în prezent în foarte multe magazine online, românii putând alege atât e-shop-uri din România, cât și platforme de e-commerce (inclusiv marketplace) din afara țării. Cum este cel mai inteligent să acționezi când cauți un smartwatch ieftin online?

În primul rând, recomandat este să eviți magazinele online din afara României, mai ales pe cele din Asia, din mai multe motive. Desigur că prețurile vor fi tentante, însă primești în termen îndelungat produsul solicitat pe care ești obligat să-l plătești în avans (poți aștepta chiar și câteva luni) și comunicarea cu furnizorul este dificilă. Poți să discuți în limba engleză, firește, însă cel mai probabil nu vei avea posibilitatea de a comunica la telefon, iar în caz de probleme de orice fel, practic nu ai acoperire.

Returul este la limita imposibilului, la fel și eventuale probleme de service. Este foarte posibil ca respectivul smartwatch să nu fie fabricat pentru piața românească și să întâmpini poate și alte dificultăți tehnice. Mai mult decât atât, ia în calcul că pot exista costuri suplimentare când primești pachetul. Din a doua parte a anului 2021, se pare că Uniunea Europeană va taxa obligatoriu absolut toate pachetele care vin din afara comunității. Astfel, dincolo de prețul plătit online, ai putea plăți la oficiul poștal TVA sau / și taxe vamale (normele există deja pentru pachetele cu valoare de peste 10 euro).

Chiar dacă alegi un magazin online din România, nu poți să optezi la întâmplare și, din nou, prețul nu ar trebui să fie singurul criteriu. Poți găsi smartwatch ieftin / brățară smart fitness ieftină fără compromisuri, dacă alegi magazine online consacrate pe segmentul de gadgeturi la preț mic, așa cum este e-shop-ul www.pretzmic.ro. Acesta funcționează de mulți ani ca un discounter veritabil, oferind în același timp promoții de tip supermarket, lichidări de stoc, Black Friday și alte concepte de discount. Chiar în această perioadă există o campanie de tip Black Friday de primăvară plus livrare gratuită prin curier la orice comandă, orice valoare!

Este bine să colaborezi cu un magazin online local cu experiență, care pe de o parte comunică foarte bine cu clienții, iar pe de altă parte realizează volume mari de vânzări, fiind capabil să propună prețuri foarte atractive. Sunt selectate accesorii și gadgeturi de la furnizori de top, produse fabricate cu atenție la detalii. În caz de probleme, serviciul de retur este ușor de accesat.

De asemenea, ținând cont de faptul că smartwatch-ul / brățara smart fitness este de fapt un ceas inteligent, un magazin online de ceasuri de mână ar fi locul ideal de achiziție. Cei de la pretzmic.ro sunt activi de mult timp pe piața românească de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă ieftine, propunând o gamă foarte variată de gadgeturi smart de tip smartwatch și brățară fitness smart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.