Aparate aer conditionat, ce sa aleg vara asta?

Se apropie vara si tot mai multi oameni sunt in cautare de aparate aer conditionat. Cei mai multi nu stiu exact ce sa aleaga atunci cand cauta aparatul ideal, insa trebuie sa se tina cont de urmatoarele criterii in momentul in care cumparati un aer conditionat. Daca raspundeti la urmatoarele intrebari la final o sa stiti ce sa alegeti:

Aparate aer conditionat

Locatia – acasa sau la birou

Este foarte important sa intelegeti ca este o diferenta mare intre aceste doua spatii, aceasta este data de numarul de persoane din incapere, aparatura generatoare de caldura si nu in ultimul rand tipul de camera (inaltime, suprafata, pereti de sticla si altele).

Numarul de camere

In functie de numarul de camere si modul de acces al acestora, puteti opta sa cautati aparate aer conditionat de 9000 BTU cu o putere mai mica dar si mai economice atat ca pret de vanzare cat si consum sau pentru unul cu putere medie de 18000 BTU si chiar mare de 24000 BTU.

Ce aparate aer conditionat alegi

Orientarea locuintei catre soare

Indiferent ca este izolata termic sau nu, orientarea locuintei catre rasarit influenteaza categoric confortul termic al casei. Acest lucru inseamna din start ca trebuie sa va orientati catre aparate aer conditionat mai puternice care sa faca fata valului de caldura de la pranz.

Ce aparate aer conditionat alegi

Daca ai raspuns la intrebarile de mai sus te invitam sa intri la acest magazin online de aparate aer conditionat si sa selectezi categoria de aparate care te incadrezi. Poti contacta echipa de specialisti care ofera atat vanzare de aere conditionate cat si montaj si instalare de aere conditionate in Bucuresti, sector 1 2 3 4 5 si 6.

Avantajul cumpararii de la aceasta firma in comparatie cu gigantii in electrocasnice de pe piata este ca ei sunt calificati in domeniu, au preturi corecte si ofera la pachet atat vanzarea cat si montajul. Pe langa asta sunteti siguri ca ati luat o decizie corecta alegand aparatul conditionat consiliati de persoane specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.