Extensii par natural la Beauty Lounge – salon infrumusetare zona Eminescu

Extensii de par natural la Beauty Lounge, salon infrumusetare in zona EminescuBeauty Lounge, un nou salon de infrumusetare aparut in zona Eminescu din Bucuresti, va ofera servicii ultramoderne de tipul extensiilor de par  sau al sedintelor de machiaj profesional. Totodata, realizarea unor extensii de gene false fir cu fir prin metode de ultima generatie face parte din randul acestor servicii cosmetice de exceptie. In cadrul acestui modern salon de infrumusetare situat in zona Eminescu din capitala, orice persoana doreste un look special va beneficia de extensii par natural realizate cu maiestrie de catre specialistii centrului.

Metoda aplicarii extensiilor de par cu keratina sau utilizarea variantei clip on recomanda centrul Beauty Lounge ca fiind o alegere deosebit de inspirata pentru persoanele care doresc o coafura rafinata. Fata de extensiile cu microring, cele realizate cu keratina fixeaza cu o eficienta mult mai mare suvitele aplicate pe parul dumneavoastra natural. De asemenea, metoda extensiilor clip on prezinta o serie de avantaje: suvitele se pot vopsi cu usurinta, iar aceasta procedura nu va afecta in niciun fel parul natural.

Pentru acele ocazii speciale care impun o coafura deosebita, puteti apela la superbele extensii oferite cu profesionalism de echipa modernului salon de infrumusetare Beauty Lounge. Specialistii acestui centru din apropierea zonei Eminescu va vor ajuta sa va bucurati de frumusetea unor extensii par natural cu aspect deosebit.

Beauty Lounge – salon infrumusetare zona Eminescu

Atunci cand va aflati in cautarea unui salon infrumusetare zona Eminescu reprezinta o varianta demna de luat in consideratie, iar extensiile de par natural pe care le doriti vor fi realizate in mod profesionist de angajatii acestui centru performant.

Desi este posibil sa aveti un salon competent de infrumusetare in zona in care locuiti, pentru a va bucura de extensii unice de par natural va recomandam Beauty Lounge din zona Eminescu din Bucuresti. In cadrul acestui studio ultramodern veti beneficia de servicii de o calitate unica, de genul sedintelor de masaj, machiaj profesional sau al aplicarii unor extensii superbe de par natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.