Imbunatatiri accesibile cu aer conditionat pentru interioare

In mediul construit modern climatizarea interioarelor prin aparatura de aer conditionat a devenit deja o cerinta imperativa de confort. Mentinerea unei temperaturi cuprinse intre 20 si 22 de grade in mod constant in interioare, influenteaza si ceilalti factori de confort, cum ar fi umiditatea si circulatia aerului, astfel incat mediul sa fie mai sanatos, iar oamenii sa isi desfasoare activitatile in voie, cu un nivel de productivitate sporit.

Pentru ca un aparat de aer conditionat sa functioneze eficient intr-o incapere este necesar sa se aleaga un model in concordanta cu cerintele spatiului, cu alte cuvinte sa se raporteze capacitatea sistemului de climatizare la volumul incaperii. Pentru locuinte si birouri inchise sunt potrivite aparatele de aer conditionat cu o putere de 9000 si 12000 btu pe ora, iar pentru mari spatii deschise cu utilizare publica, sunt adecvate aparate de 18000 btu daca suprafata incaperii are pana in 40 de metri patrati, sau de 24000 daca suprafata incaperii este de circa 50 de metri patrati.

In afara de suprafata, si orientarea incaperilor climatizate este deosebit de importanta pentru a alege un sistem potrivit. O camera orientata spre nord nu va avea niciodata acelasi necesar de racire precum o incapere de pe fatada sudica. In functie de expunerea fiecarui interior la raze solare directe, gradul de incalzire al acestuia creste, la fel si necesarul de control al temperaturii prin montarea de aparate de aer conditionat.

In plus, pentru a finaliza un proiect de dotare cu aparatura de climatizare cu succes, trebuie sa luati in considerare si alti factori, precum fluxul de persoane din spatiul respectiv, prezenta echipamentelor electronice si pozitionarea pe inaltime in cadrul cladirii.

Toti acesti factori sunt importanti fie ca instalati aer conditionat in locuinta, sau in spatiile care gazduiesc afacerea pe care o conduceti si ambele aduc beneficii insemnate. Locuinta devine un spatiu optim pentru relaxare si inlaturarea stresului, in timp ce afacerile vor prospera prin atragerea clientilor si  cresterea productivitatii angajatilor.

Climatizarea de calitate, realizata cu aparate de aer conditionat daikin este la indemana tuturor si este o solutie eficienta, inteligenta si performata pentru a controla si ameliora temperatura interioara din orice spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.