Incearca o sesiune de bancuri pentru distractie garantata !

Zi de zi devenim tot mai nelinistiti si mai nelinistiti.  Asa pare ca majoritatea dintre noi au uitat sa rada si sa tina cont intamplarile banale dar frumoase prin care trec. Este vital sa stim cum sa trecem prin viata, asadar cel mai bine ar fi, ca macar o data pe saptamana sa parasim intimitatea noastra si sa ne simtim bine cu prietenii. Facem asta printr-o sesiune de bancuri. Bancuri deocheate sau bancuri cuminti. Unde sa facem asta insa?

bancuri distractieEste foarte important sa ne destindem, sa ne recreem si sa nu mai tinem cont de de nereguli iar cea mai obisnuita metoda pentru a face aceasta e bineinteles, o desfatare sau o iesire in oras. Ce va impiedica sa mergeti la o petrecere? Uitati de griji si de probleme macar pentru o seara si participati la una din desfatarile pe care le organizeaza o persoana cunoscuta, ori de ce nu planuiti chiar dumneavoastra una. Veti vedea cat de mult veti reusi sa comunicati!

Dealtfel, este foarte bine ca la respectiva desfatare sa nu fie numai dansuri, de halit si bautura. Spre a evada din obisnuinta ati putea sa va apropiati mai mult de cei dragi, spunand bancuri. Glumele sunt pe placul oricui, deci un astfel de moment nu reuseste a fi decat unul de nota maxima.

Bineinteles ca la o desfatare voia buna e cea mai importanta, asadar in oricare moment cei invitati trebuie sa se simta special, sa se distreze. Insa, amuzamentul la o petrecere nu inseamna doar dansul ci si imprejurari hazlii, clipe cand toti se distreaza cot la cot. Atunci cand vorbim despre momente amuzante trebuie sa discutam  cu siguranta si despre glume intrucat toate persoanele iubesc povestirile amuzante. Incepand cu cele mai linistite, pana la cele mai deocheate, povestiri amuzante sunt nemaipomenit de bine receptionate in orisicare situatie.

Spre divertisment garantat nu pot lipsi nici cele mai noi bancuri cu blonde ori bancurile cu Ion si Maria, deja foarte cunoscute pentru hazul pur romanesc.

Daca vreti sa aduceti asemenea imprejurari la petrecerea voastra, in acest caz tot ce e necesar sa faceti este sa descoperiti care e cel mai carismatic dintre participanti si sa il invitati sa pregateasca un astfel de numar. Desigur ca nu se vor spune doar bancuri seci, ori bancuri pe care toata lumea le stie, ci si bancuri deocheate noi. Bancurile deocheate sunt propuse in deosebit daca media de varsta depaseste 18 ani pentru a nu rusina persoane pudice care nu s-ar simti confortabil la auzul acestor glume.

Pentru ceilalti participanti insa, rasul cu hohote e garantat chiar si la bancurile nemaipomenit de deocheate. Pe langa persoana care va lua initiativa si ceilalti vor putea sa se implice si sa participe cu o gluma pe care au auzit-o de curand. Se va crea o atmosfera nemaipomenit de frumoasa in care toata lumea se va simti special si se va detasa de ingrijorari si de probleme.

Daca vreti sa atrageti cat mai tare interesul, alegeti sa spuneti doar glume noi, bancuri care nu sunt stiute de toti participantii. Deasemenea, pentru un plus de distractie, daca aveti indeajuns indrazneala si nu sunteti o fire emotiva, cum va repetam spuneti bancuri deocheate si observati cum se va implica si mai multa lume.  Bancurile deocheate sunt de departe cele mai hilare, asadar nu trebuie sa va sfiiti.

Din lista de bancuri de spus la o desfatare pot face insa parte si bancurile cu Bula, glumele seci, glumele cu politicieni ori politisti. Vezi aici o astfel de lista. Asadar nu ezitati ca in oricare zi sa aveti o clipa de detasare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.