Ce categorii de bancuri stii ?

Bancurile au devenit atat de raspandite si de apreciate incat exista bancuri aproape despre orice subiect, chiar daca unele categorii de bancuri sunt mai raspandite decat altele, cum ar fi: bancuri cu Bula, bancuri cu personalitati, bancuri legate de diferite regiuni ale tarii etc. Bancuri cu Bula au inceput sa apara inca de pe vremea regiumului comunist, iar Bula a devenit atat de cunoscut incat in anul 2006 a fost votat printre cei mai mari 100 de romani, desi acesta este un personaj fictiv, care nu se remarca prin realizari, ci dimpotriva, de cele mai multe ori prin situatiile penibile in care ajunge.

Bancuri tari regasim intr-o multitudine de categorii. Categoriile pe care le stim cu totii sunt: regiuni – olteni, ardeleni, moldoveni; politice – Ceausescu, diferiti demnitari romani si straini; etnii – tigani, albanezi, unguri, scotieni, arabi, rusi, americani, romani; profesii – militari, judecatori, doctori, programatori, politisti, vamesi; sex – femei, barbati, lesbiene, homosexuali, babe, mosnegi, soacre, cupluri, sexuale; religie – preoti, calugari, teme biblice; animale – dinozauri, serpi, elefanti, soareci, furnici, pesti; alte categorii – betivi, balbaiti, cheli, detinuti, ciobani. De asemenea, bancurile seci, sadice sau cele cu Ion si Maria sunt si ele foarte raspandite, provocand amuzamentul diferitelor categorii de persoane.

Bancurile se spun atat pe internet, cat si la tot felul de intalniri, de la intalniri intre prieteni, intalniri cu ocazia diverselor petreceri si chiar la intalniri oficiale. Ele pot inveseli o persoana trista si pot destinde atmosfera, deseori ascultarea bancurilor si petrecerea timpului impreuna cu persoane vesele si glumete poate functiona ca un tratament antidepresiv. Chiar si persoanele singure citesc bancuri pe internet sau din carti, reusind astfel sa se amuze si sa se simta bine. O carte cu bancuri poate fi un cadou potrivit pentru o persoana glumeata, vesela, care isi incanta deseori prietenii cu diverse glume, dar si pentru persoanele singure pentru a le face sa aiba o stare placuta in anumite momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.